2777
2789
عنوان

شوهري كه دست بزن داره.

| مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش با احترام ؛🌷 درباره کسیکه  نشانه ها رو می بینه در طرف مقابلش  ( یک سال گذاشتن و ر ...

اونموقع دوست بوديم.خودش كنكورشو خراب كرد مامانش گفت براي كنكور رها تنهاش بذار.اونم گذاشت و رفت.من خيلي افسرده شدم.بعد دانشگاه خودم بهش پيام دادم و اونم سريع چسبوند و ازدواج كرديم.البته اگه پزشكي قبول نميشدم قطعا نمي اومد.

🙄🙄

شما وابسته شديد هستي و خيلي ترسويي مگه اكسيژنه كه بدون اون نميتوني زندگي كني باز رفتارش نرمال بود يه چيزي يكم چشماتو باز كن دورترو ببين 10سال اينده كه ديگه عشقي برات نميمونه و همش نفرته با يه عالمه حسرت

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧
اگر عاشق ادمی هستی که کتکت میزنه بدون روح و روان خودت هم مشکل داره.

معلومه كه مشكل داره روح و روانم.اينهمه عذاب مزمن نه اعصابي واسه ادم ميذاره نه هيچي.

🙄🙄
شما وابسته شديد هستي و خيلي ترسويي مگه اكسيژنه كه بدون اون نميتوني زندگي كني باز رفتارش نرمال بود يه ...

الانم همينه.ولي مگه طلاق الكيه؟؟

اعلام شكست جلوي اينهمه ادم كه منتظرن شكست منو تو زندگيم ببينن از دوست و اشنا و غريبه.مامان و باباي بيچارم كه كم اذيت نميشن واسه دوري.

به نظر من احترام گذاشتن كه اجازه دادن ازدواج كنم.و الا كه ..حالا هم با طلاقم ابروشونو ببرم

🙄🙄

خوب باید ببینی چی کار میکنی که عصبی میشه . اگه شروع کننده ی تنش تو هستی که باید خودت رو اصلاح کنی تا اون هم عصبی نشه . ولی اگه از جای دیگه عصبانی میشه تو رو کتک میزنه که .....................جای تامل داره .

بعد يه سال خودت بهش پيام دادي؟؟؟؟🙁 دانشجويي پزشكي هستي؟؟؟؟ 😐 من ديگه حرفي ندارم...رفتم

دانشجوي پزشكي دل نداره مگه؟

همتون ميدونيد وقتس كسي عاشق بشه مغزش كار نميكنه.ولي من الان ديگه تحمل ندارم.دمبال راه حلم.كلي وقتبود اينحا نيومده بودم.ولي بعد صحبتبا مامانم كه روانشناسه.ديدم اون نميتونه كمكم كنه.اون خودش مادره دوس نداره طلاقو.ابروش ميره اصن

🙄🙄

کلا اگه مرد دو بار زنش رو کتک زد دیگه عادتش میشه . اصلا نباید به اونجاها برسه . ولی هنوز هم دیر نشده . باهاش مهربون و رسمی باش زندگی رو کنترل کن . تا دیگه عصبی نشه . بعدها خجالت میکشه سرت داد بکشه چه برسه به کتک