2777
2789
عنوان

شوهري كه دست بزن داره.

2541 بازدید | 44 پست

با اون همه ادعاي عاشقياز دوران عقد دست بزن داره. برخورد مادرش و خواهرش هم پر از افاده و تكبر و هميشه در حال پزه.

نه بلدن تعريف كنن از ادم نه تاحالا شده يكبار بگن قربونت برم با ابنكه من ميگم. هركاري فكرشوًكنيد براشون كردم.ولي نميبينن.ولي نميفهمن. ديشبم دعوام شد باشوهرم و دعوا و كتك.يه دستمو جوري كتك زده كبود شده خون مردگي داره نميتونم حتي تكون بدم دستمو... هرلحظه در حال اه كشيدنم.پشتيباني براي طلاق خيلي دارم ولي ميترسم و زندگيو حتي يه روزشم بدون شوهرم نميتونم تصور كنم.٥ساله عاشقشم هرچند به خاطر حرف بقيه ولم كردو رفت يكسالي ولي بازم باهاش ازدواج كردم.توروخدا كسي ميدونه چكار كنم؟خستم خيلي خسته. شايد خودمو بكشم چون ن زندگيم باشوهرم زندگي ميشه نه بدون اون.

🙄🙄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم تورعقد كتك بزنه اونم اينجوري بعد بدتره مشاوره برو و بنظرم جدا شو يبار بدنيا ميايي همون يبارم ...

ما يه سالو نيمه عروسي كرديم.خيلي مهربونه ولي وقتي عصبي ميشه خل ميشه؛بچس حتي نميتونه درست جلوي بقيه باهام رفتار كنه.حتي جلوي مادرش چند دفعه دعوا كرده.

🙄🙄

راستش با احترام ؛🌷

درباره کسیکه  نشانه ها رو می بینه در طرف مقابلش

( یک سال گذاشتن و رفتن ؟؟؟؟/ فقط ب خاطر حرف مردم ؟؟؟؟)

و  حتی درباره تصمیم ب ازدواج با این فرد ؛  هم قاطعانه فکر نمی کنه 

و تجدید نظر نمی کنه 

من شخصا نمی تونم نظری بدم ...... 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
آخه چطوری میتونید عاشق کسی باشید که کتکتون میزنه!

نميدونم بخدا اگه ميتونستم ازش بدممياد جدا ميشدم...

نميتونم بدون اون زندگي چجوري ميشه اصن نميتون منصور كنم

🙄🙄
ما يه سالو نيمه عروسي كرديم.خيلي مهربونه ولي وقتي عصبي ميشه خل ميشه؛بچس حتي نميتونه درست جلوي بقيه ب ...

بنظر من واقعا تا بچه نداري اساسي فكر كن

واقعا به غرورت بر نميخوره كتك زده

يا جلو بقيه دعوا ميكنه

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
نميدونم بخدا اگه ميتونستم ازش بدممياد جدا ميشدم... نميتونم بدون اون زندگي چجوري ميشه اصن نميتون منص ...

ببرش پیش روانکاو قطعا مشگل داره .اگر دوسش داری باید درمانش کنی وگرنه کارتون به جدایی میکشه