از اینکه پسری به دلم بشینه اونم ازم خوشش بیاد با هم ازدواج کنیم
دیگه ناامیدم
حس میکنم تا اخر عمرم مجرد میمونم و تنها
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشکل سن زیاد و کمم نیست مشکل اینه که من چشم به راه موندم چشم به راه کسی و این انتظار تا چند ۳ سال دیگه طول میکشه تا دانشگاهمون تموم شه و اون بره برای همیشه دیگه چشم انتظار نمیمونم ولی عمش منو مث زلیخا پیر میکنه اینو میدونم 💔 من دیگه بعد از اون حوصله رل زدن و تلاش برای رابطه رو ندارم
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
مشکل سن زیاد و کمم نیست مشکل اینه که من چشم به راه موندم چشم به راه کسی و این انتظار تا چند ۳ سال دی ...
واقع چرا فکر می کنید باید عمرتون رو پای کسی بذارید که معلوم نیست آیا بیاد یا نیاد، بعدم اگه میدونی عمش مشکل داره و زندگی زهرمار میکنه چرا کلا بی خیال نمیشی؟