2777
2789
عنوان

باهمسرم قهرم

393 بازدید | 26 پست

از دستش خسته شدم همیشه سکوته باهاش حرف میزنم فقط گوش میده ازش سوال بپرسم فقط با سر تکون دادن جواب میده دیشب داشتم باهاش حرف میزدم دیدم سرش پایینه😒😒 اصلا توجه نمیکنه منم گفتم باشه من دیگه باهات حرف نمی زنم اونم گفت خب چیه بگو گوشم داره میشنوه منم دیگه باهاش حرف نزدم الانم قهریم😑😑 بچه ها خب من تو این شهر هیچ کسی رو ندارم بدلیل هوای بدی که اینجا داره اصلا نمیشه جایی برم حتی بخاطر همسرم که تنهاست یکماهه خونه بابام نرفتم ولی اینقد شعور ندارع از سرکار که میاد میچسبه به بچه بازی میکنه باهاش اصلا بامن حرف نمی زنه خیلی کم پیش بیاد چیزی بگه  😕😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا شوهرشما باهمسر من برادرنیستن ازمنم همینطوره ولی من قلقش دستم اومده درمورد ماشین وخاطرات سربازیش حرف میزنم شروع میکنه ازخودش تعریف کردن وسخنرانی منم بعد یه مدت شروع میکنم حرفای خودمو بهش زدن خخخ

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25
دست خودم نیست دلم میخاد با یکی حرف بزنم ولی بجز اون بیشعور کسی رو ندارم 😢😢

میدونم این راه تجربه شده که میگم جواب میده نودتامشغول کن تلویزیون ببین بابچه مشغول کن خودتو ولی باشوهرت کم حرف بزن 

ببین گلم بعضی از مردا اهل حرف زدن نیستن ولی نمیزارن زن و بچشون آب تو دلشون تکون بخوره

شوهر منم کم حرفه منم دیگه کنار اومدم بیشتر به خوبیهاش فکر میکنم

و با دوستام تو نی نی سایت حرف میزنم...مردا مثل زنها اهل حرف زدن نیستن

انسانم آرزوست...