2777
2789

منم تاپیک اینو زدم😂😂😂

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کار همه شده مقایسه

منم خیلی خودمو مقایسه میکنم .یه دوستی داره شوهرم احساس میکنم ازهمه نظرزندگیشون ازمابهتره خانوم خوب خونه خوب ماشین خوب وسایل خوب شوهرخوب ...اصن هروقت میریم اونجا ازخودم ناامیدمیشم اوناخیلی خوشبختن😔😔

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

منم خیلی خودمو مقایسه میکنم .یه دوستی داره شوهرم احساس میکنم ازهمه نظرزندگیشون ازمابهتره خانوم خوب خ ...

اینجوری نگو شماازکجا میدونی تو خونشون چه خبره؟ ما یه فامیل داشتیم ظاهر زندگیشون عالی بود ولی همه چیشون جلو مردم بود زن و مرد از هم دور بودن محبت نداشتن عشق نداشتن ولی جلو مردم زنه همچین اقا اقا راه مینداخت همه میگفتن اینا دوتا مرغ عشقن 

مقایسه نکنید به خاطر سلامتی خودتون 

حسادت خیلی از مریضیارو میاره 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
منم خیلی خودمو مقایسه میکنم .یه دوستی داره شوهرم احساس میکنم ازهمه نظرزندگیشون ازمابهتره خانوم خوب خ ...

دقیقا منم همینطورم با یه خانواده رفت و آمد دارم احساس میکنم زندگی اونا خیلی رویاییه خیلی زندگیمو با اونا مقایسه میکنم

اینجوری نگو شماازکجا میدونی تو خونشون چه خبره؟ ما یه فامیل داشتیم ظاهر زندگیشون عالی بود ولی همه چیش ...

اخه ببین یه چی میگم یه چی میشنوی ها خیلی خوبن ..واقعا  دیگه دارم باهاشون رابطمو کم میکنم 😔ازبس حس بدی بهم دست میده حتی ازلحاظ مالی هم ازمابهترن 😭

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

واقعا حسادت خیلی چندشه😷

شده حسادت کنم 

ولی تقویتش نکردم مثلا گفتم بیخیال لابدمنم یه چیزم از اونا بهتره😁

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
دقیقا منم همینطورم با یه خانواده رفت و آمد دارم احساس میکنم زندگی اونا خیلی رویاییه خیلی زندگیمو با ...

واقعا .شوهرش حتی ت گرامم نداره ..اخه ادم اینقدخوب؟همش باخانوادشه براشون وقت میزاره اونوقت شوهرمن از تل گرام بگیر تا کلش اف کلنز و فوتبال و.....دیگه وقتی واسه ما نمیمونه که 

اخه ببین یه چی میگم یه چی میشنوی ها خیلی خوبن ..واقعا  دیگه دارم باهاشون رابطمو کم میکنم 😔ازبس ...

ولی من اصلا زندگیمو مقایسه نمیکنم چون هم سرد و بی میل میشم چون همش میگم اونا فلان چیزو دارن من ندارم همین باعث سردی بین من و شوهرم و زندگیم میشه  اگرم کم و کسری باشه باشوهرم سعی میکنیم بدستش بیاریم تا اینکه حسرت بکشم چراااین و ندارم تلاش میکنم