2777
2789

سلام شده تا حالا به کسی حسودیتون بشه و اون شخص از نزدیکانتون باشه ؟؟؟ اونم به خاطر یه چیز پیش ‌پا افتاده مثلا اینکه حامله اس و بچش پسره خییییییللللی هم به خاطر این کلاس میذاره   انگار شاخ غول شکسته راستش خواهرمه  

ن حسود نیستم 

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

نه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم يه بار يكم احساس حسادت به خواهرم پيدا كردم سر اينكه پدرم بهش توجهاتي ميكرد كه به من در همون شرايط اصلا نميكرد 

ولي خب چون خواهرمه و خيلي دوسش دارم زياد اين حسم نميمونه باهام 

ميگم خداروشكر كه خوشه ايشالا بهترينا براش اتفاق بيفته 

عزیزم حس حسادت و همه انسانها توی وجودشون هست ولی کسی حسود خوانده میشه که دست به کاراهای بزنه که بخواد دیگران و آزار بده شاید ته دل شما این حس طبیعی باشه ولی اینم در نظر بگیر که چه دختر چه پسر باشه خدا کنه فقط سالم باشن کسانی هستن با بیماری جگر گوشه هاشون هر لحظه اب میشن بهتره همیشه برای داشته ها خدا رو شکر کرد نه نداشته مخصوصا توی این مورد یادتدن نره که داشتن دختر نعمیته که خداوند هر کسی و لایقش نمیدونه چون مادر و پدر دختر بدون استثنا جاشون بهشته 

پست بعدی منو حتما بخونید 

خورشید سرزمین عاشقی من __ یرمیا ♡__

دختر دارها حظ ببرن:

پیامبر خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم

می فرماید:

چه خوب فرزندانی هستند دختران

هر کس یکی از آنها را داشته باشد، خداوند آن را برای وی پوششی از آتش دوزخ قرار می دهد و هر کس دو تا داشته باشد، خداوند به خاطر آنان، او را وارد بهشت می سازد؛ و هرکس سه دختر یا مانند آن خواهر داشته باشد، جهاد و صدقه ای استحبابی از او بر می دارد.

هر خانه‌اي كه در آن دختر باشد، هر روز دوازده بركت و رحمت از آسمان ارزاني‌اش مي شود؛ و زيارت فرشتگان از آن خانه قطع نمي‌گردد، در حالي كه در هر شبانه روز براي پدر آن دختران عبادت يكسال نوشته ميشود.

دخترداران شاکر باشید و قدرخودتان را بدانید .

/ ارزش يک دختر را خدايي ميداند که او را در سنين کودکي براي عبادت برميگزيند.

پيامبري ميداند که فرمود: دختر باقيات الصالحات است.

امام صادق ع ميداند که فرمود:پسران، نعمت‏ اند و دختران خوبى. خداوند، از نعمت ‏ها سؤال مى ‏کند و به خوبى‏ ها پاداش مى‏ دهد .

ارزش دختر را خدايي ميداند که هرکسي را لايق ديدن  نکرد.

ارزش دختر را خدايي ميداند که به بهترين مخلوقش حضرت محمد ص دختري عطا کرد که هدايت يک جهان به عهده ي فرزندان اوست.

" انا اعطيناک الکوثر "

و اين هديه ي الهي، يک دختر بود.

تقدیم به همه دخترداران😊

خورشید سرزمین عاشقی من __ یرمیا ♡__
عزیزم حس حسادت و همه انسانها توی وجودشون هست ولی کسی حسود خوانده میشه که دست به کاراهای بزنه که بخوا ...

خیلی ممنون درست میگید میدونم راستش خواهرم تا الان که رفته توی هفت ماه حاملگیشو از من پنهان میکرد اصلا با من خوب نیست راستش همش خودشو میزد به ناراحتی و غم و غصه که مثلا بگه بچش دختره چون خیلی حساسه متاسفانه