2777
2789
عنوان

حسودی یا نمیدونم چی؟؟؟کمکم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 31 پست
خیلی ممنون درست میگید میدونم راستش خواهرم تا الان که رفته توی هفت ماه حاملگیشو از من پنهان میکرد اصل ...

خب اگه این رفتار و داره ناراحتی شما بی مورد نیست به نظرم این دلگیریه تا حسادت .

حسود کسیه مثلا بخواد عین چیزی که کسی داره بخره .رفتار کنه.بپوشه.

یه دسته حسود هست که کاری از دستشون نمیاد جز تهمت زد و پشت سرت حرف زدن و به هر کاری دست میزنن که تو رو جلو چشم بقیه بندازن

به این افراد حسود میگن که هرگزم نیاسودن

ولی شما الان دلگیری تا حسادت به نظرم رفتارت خواهرت درست نیست کلا سعی کن نادیده بگیریش اینجوری اذیت نمیشی حق داری که ناراحت باشی چون ادم از بستگان درجه یکش انتظارات بیشتری داره کلا فاصله بگیر نه از خواهرت بلکه از هر کسی که فکر میکنی بهمت میریزه هیچکس و هیچ چیز مهم تر از ارامش و روح و روان خودت نیست 

خورشید سرزمین عاشقی من __ یرمیا ♡__

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه این رفتار و داره ناراحتی شما بی مورد نیست به نظرم این دلگیریه تا حسادت . حسود کسیه مثلا بخوا ...

بله حتی به دخترش یاد داده بود که به دخترم بگه ما میخواهیم ابجی بیاریم چند شب پیش یه دفعه گفت بیایید خونمون منم چون اقامون نبود با مامانم اینا رفتم یه ساعت بشینیم کلی لباس و وسایل پسرونه خریده بود همش موذیانه میخندید اصلا یه کارهای عجیب  

جلوی همه لباسشو میزد بالا تا دگمه شلوار بارداریشو ببنده یه دفعه دراز میشد اصلا نفهمیدم فازش چی بود ب ...

خداروشکرمن خواهرندارم اما خواهرشوهرامومیبینم دقیقا همینطورن.

الآنم یکیشون دخمل داره دومی روبارداره عصررفت تعیین جنسیت برگشت گفت نه معلوم نبوده جنسیتش

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
بله حتی به دخترش یاد داده بود که به دخترم بگه ما میخواهیم ابجی بیاریم چند شب پیش یه دفعه گفت بیایید ...

هر کس دیگه ای هم باشه ناراحت میشه این رفتار مناسب خواهر و برادر و یا پدر و مادر نیست

خداروشکرمن خواهرندارم اما خواهرشوهرامومیبینم دقیقا همینطورن. الآنم یکیشون دخمل داره دومی روبارداره ...

نه همه خواهرا با هم اینطور نیستن بستگی به نوع تربیت و رفتار پدر و مادر از بچگی با بچه ها داره.الان من یه خواهر کوچکتر دارم خیلی از هر لحاظ بهم وابسته س هر کاری بخواد انجام بده اول از من راهنمایی میخواد یا من از لحاظ مواظبشم و بهترین دوست و رفیقمه اینطور نیست که هر کس خواهر داشته باشه با هم دشمن میشن .

ممکنه گاهی ادم خودشم حساس بشه دلگیر بشه ولی در نهایت پشت همو ول نمیکنن مثلا همین استاتر همین الان بشنوه خدایی نکرده خودهرش چیزی شده با همه دلگیریاش اولین نفر می دوه میره سراغش و غم خواهرشو میخوره اینها همه حسهای زود گذره که واسه هر کسی پیش میاد

نه همه خواهرا با هم اینطور نیستن بستگی به نوع تربیت و رفتار پدر و مادر از بچگی با بچه ها داره.الان م ...

شما چقدر قشنگ صحبت میکنید واقعا خیلی به تربیت خانوادگی هم بستگی داره درست میگید

مامان منم از اول خیلی بینمون فرق میذاشت متاسفانه حالا که بچش پسره خدا میدونه چه کارا میخاد بکنه راست ...

خب اینطور که بخوای غصه بخوری چیزی عوض نمیشه اگه مادرت فرق میزاره و بخواد هر کاریم برای خواهرت بکنه میتونی چیزی و عوض کنی ؟معلومه که نه فقط به بدنت اسیب میزنی با حرص و جوش اصلا بهش فکر نکن الهی شکر یه دختر گل سالم داری شوهرت بالا سرته برین بگردین خوش باشین هر کسیم هر کاری میخواد بکنه زندگی خودشونه هر چند ناراحت کننده و دردناکه ولی ناراحتی به جایی نمیبردت که

خب اینطور که بخوای غصه بخوری چیزی عوض نمیشه اگه مادرت فرق میزاره و بخواد هر کاریم برای خواهرت بکنه م ...

کاملا درست میگید نمیدونم چم شده اصلا ادم این شکلی نبودم خودمم معذبم از این حس حسادت دلم میخاد بذارمش کنار نمیدونم چرا نمیشه   

کاملا درست میگید نمیدونم چم شده اصلا ادم این شکلی نبودم خودمم معذبم از این حس حسادت دلم میخاد بذارمش ...

اخه الان شما حسادت نمبکنی واقعا دلخور هستی هم از رفتار غلط خواهرت هم از اینکه مادرت فرق میزاره خب حقم داری ناراحت بشی هر کسی بگه من اینطور نیستم شک نکن دروغگو بزرگی هست اگه میتونی چند ساعتی گریه کن گریه کردن دوای بیشتر درداس بعد گریه هم همه چیز و نادیده بگیر و اگه اذیت میشی دوری کن یه مدت از خانوادت سعی کن مدیتیشن کنی فکرت و ازاد کنی که درگیر نشه چون واقعا پشت بند این غصه ها هزار جور بیماری هست چرا بخاطر کسایی دیگه زندگیت و خراب کنی یا بخوای روانه بیمارستان و دکتر بشی بزار هر چه میشه بشه