2777
2789
من سوپم همیشه تکراری هست
همیشه مرغ رو با پیاز میزارم بپزه
بعد توش جو میریزم
بعد هویج
بعد یا توش شیر میریزم و جعفری
یا رب گوجه
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
اگه سوپ خوشمزه بلدین بهم یاد بدین
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه طعمی سوپ دوست دارم
عاشق سوپم
حتی سوپ آماده هم دوست دارم ولی چون خیلی شوره استفاده نمیکنم
خوب
سوپ کدو حلوائی
سوپ بروکلی
سوپ اواکادو
سوپ میگو
سوپ سیب زمینی
سوپ کوچه فرنگی
سوپ کدو
سوپ پسته
سوپ خامه
هر کدوم رو میخوای بگو

میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
چه سوپ های جالبی اسم یه سری رو نشنیده بودم تا حالا
maman sam samina
سوپ بروکلی و سیب زمینی رو میشه بگی
خوبه امتحان میکنم شلغم رو
کاش اینقدر تو سوپ های آماده نمک نمیزدن
قارچو با کره تفت بره هویجو کرفسو حلقه کن روش بریز پیاز خامو ریز خرد کن ذرت بریز بهد کمی جعفری و ریحان ساتوری بعد جو بذار با عصاره مرغ بپزن اواسط پخت یه قاشق اردو با نصف لیوان اب مخلوط کن و بریز تو غذا اخراش هم نصف لیوان شیر بریز نمک و فلفل هم که جای خود
خوب ماایرانی هم همیشه فکر میکنم با پختن و قاطی کردن کلی مواد میشه غذای خوشمزه ای بپزیم
ولی هنر در ان است که با کمترین مواد خوشمزه ترین غذا رو درست میشه کرد
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .