2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

87 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان،من هفته 34هستم،و دکترم بهم گفته چون وضعیت بچه سفالیکه و سرش داخل لگن هست باید طبیعی زایمان کنی،اما از طرفی من تو سن 17سالگی تکواندو کار میکردم و بعد مشکل کمر پیش اومدبرام ک رفتم پیش ارتوپد گفت نرمی استخوان داری و بین مهره های 4-5کمرت فاصلس،ولی تموم مدارک اون ساالمو گم کردم،و هروقت ب دکترم میگم کمر درد دارم همش میگه مال عفونتته،کسی بوده مثله من داشه باشه این مشکلا؟در ضمن من سرکلازم کردم،نمیدونم اصلا زایمانم راحته بخاطره کوتاهی دهانه رحمم یا خیر

منم سیاتیک پای چپم مشکل داره مدارکمم پاک کردم دقیقا منم عصب ۴و۵ مشکل دارم.حالا نمیدونم چطور ثابت کنم.نگرانم😣

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

آخ آخ

بچت چند کیلوئه ؟

دوباره برو ارتوپد و عکس بگیر و مدارک جمع کن

پیش همون دکتر

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.