2777
2789

سلام خانوما من این ماه ۵ روز لتروزول خوردم روز هشتم آممول fshزدم فردا هم بایدhcgبزنم امروز که رفتم داروهامو بگیرم دکتر داروخانه گفت این آمپولا خیلی عوارض دارن یائسگی زودرس میارن سرطان زا هم هستن خیلی استرس گرفتم نمیدونم چیکار کنم آمپولhcgبزنم یا نه کسی تجربه نداره کمکم کنه 

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️

از ظهر که اومدن خونه دارم گریه می کنم اینهمه وقتم تو مطب دکترا تلف شده پول آمپول بدم دردم تحمل کنم اونوقت سرطانزا هم باشن دارم از استرس خفه میشم خدااااا😢😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=66938955]بعد سقطم حامله نمیشم قبلا تنبلی تخمدان داشتم ولی جدیدا آزمایش سونو دادم همه چی اوکی بوده[/QUOTEمنم واسه تنبلی تخمدانم امپول زدم فک کنم از اینا بود 

میشه واسه سلامتیه تو دلیم ی صلوات بفرستی😚😚
بعد سقطم حامله نمیشم قبلا تنبلی تخمدان داشتم ولی جدیدا آزمایش سونو دادم همه چی اوکی بوده

واسه تنبلی تخمدان پیش کدوم دکتر رفتی؟ 

منم زدم عزیزم نگران نباش اگه سرطان زا بود دکترا تجویزش نمیکردن

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
من سه ماه زدم ولی باردار نشدم درضمن شاید سنو اشتباه شده چون تنبلی تخمدان خوب نمیشه 

من ۷ ماه هر ماه میرم سونو چکاپم دادم منم شنیده بودم خوب نمیشه ولی برای من که فعلا خودشو نشون نمیده. عزیزم تو شما عوارضی نداشت این آمپولا؟ 

من ۷ ماه هر ماه میرم سونو چکاپم دادم منم شنیده بودم خوب نمیشه ولی برای من که فعلا خودشو نشون نمیده. ...

من فقط بعد امپولا از سیزدهمین روز پریودمم سینه هام صفت میشه شدید هم دردمیگیره کیست هم اوردم 

من فقط بعد امپولا از سیزدهمین روز پریودمم سینه هام صفت میشه شدید هم دردمیگیره کیست هم اوردم 

پس این آمپولا خیلیم جواب نمیده عزیزم انشالله که خودت طبیعی باردار میشی 

شما چند دوره زدی جوابم گرفتی؟

اگه اشتباه نکنم یه دوره زدم 

بله خداروشکر جواب گرفتم

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
اگه اشتباه نکنم یه دوره زدم  بله خداروشکر جواب گرفتم

خدارو شکر خدا حفظش کنه نی نیتو عزیزم برای منم دعا کن این ماه جواب بگیرم