2777
2789
عنوان

کار کار کار ..... امان امان امان

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 41 پست
شوهر من 7 ساله که بیکاره از زیر سنگ پول درمیاره از کارپردازی و واسطه گری و جارو کشی بگیر تا....! هر ...

خدا قوت عزیزم 

کاشکی بقیه اقایون هم از همسر شما یاد بگیرن و به غیر مدیر بودن راضی بشن 

خیلی از جمله ات خوشم اومد از زیر سنگ پول در اوردن 

دست مریزاد

بارانی باید تا که رنگین کمانی برآید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا قوت عزیزم  کاشکی بقیه اقایون هم از همسر شما یاد بگیرن و به غیر مدیر بودن راضی بشن  خ ...

اره بیچاره تازه من انقدر میزنم تو سرش که زنه ادم بیکار شدم ولی وقتی عرق ریختنشو میبینم میگم خداروشکر...

دخترم تمام زندگی من
اره بیچاره تازه من انقدر میزنم تو سرش که زنه ادم بیکار شدم ولی وقتی عرق ریختنشو میبینم میگم خداروشکر ...

اینجوری که می گی خودش اقای خودشه 

چه خوب

منم واقعا دلم می خواد همسرم پروژه را ول کنه برای خودش کار کنه 

کاش می شد 

تهران

من خودم خیلی ناراحتم دیروز همش گریه میکردم  از همه بدتر نمیتونم زیاد به روی شوهرم بیارم چون خودش شرمنده هست خدا خودش به فریادمون برسه 

ولی تهران چرا باید پروژه ها تعطیل بشه ؟؟؟اونجا که بودجه زیاده 

شوهر من خیلی بی دست و پاست فقط درس خونده تو عمرش اصلا  به کار دیگه رضایت نمیده

چیزی که به درد مرد نمیخوره درس خونده من اگه خدا بهم پسر بده هیچوقت مجبورش نمیکنم درس بخونه به جاش از بچی با باباش میفرستمش بیرون که کار کردن و رفتن تو اجتماع رو یاد بگیره... خیلی پسرارو الان دارم میبینم طرف نخبه دانشگاه شریفه ولی بلد نیست بره تخم مرغ بگیره بیاد... یا اصلا بلد نیست یه احوالپرسی ساده بکنه ... مردشور این نخبگیشو ببره حالمو بهم میزنه ناخناشو باید مامانش بگیره

دخترم تمام زندگی من
نمایندگان امام زمون تا پوست مردم نکنن دست از سر شون بر نمی دارن ارمغانشون فقر فساد دزدی دروغ شعار تو ...

والا داریم یه درد دل ساده می کنیم تایپیک را تعطیل نکنن

دلم ترکید اینقدر هیچی نگفتم انگار دست خودشون بوده بنده خداها که پروژه خوابیده