2777
2789
عنوان

خدا نيست يا من و دوس نداره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 87 پست
نامزدتون مریض شده ؟ یعنی چی برگرده ؟ ترکتون کرده این منظورتونه؟

جدا شديم براي اينكه نتونستم ادم دورنگي باشم براي اينكه ظاهرو باطنم يكي بود براي اينكهههه خدااا ميخواست لهمممم كنه

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا اگه آدم مناسب زندگیته برگرده ولی اگه برنگشت یه روز یکی میاد تو زندگیت که خدا رو شکر میکنی بخ ...

قرار بود بره اصلاااا چرااااا اوووومدددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا اين چ خداااااييههههه ك هيييچي و نميدوننننههه

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
جدا شديم براي اينكه نتونستم ادم دورنگي باشم براي اينكه ظاهرو باطنم يكي بود براي اينكهههه خدااا ميخوا ...

میشه لطفا ناله نکنید و مطلب رو برسونید؟

یعنی چی که چون دو رنگ نبودم رفت ؟

یعنی همسرتون انسان متقلب رو میپسندیدن ؟

والا منظور من از این گفته فراتر از شکست عشقی و از این دست صحبت ها بود.    

بحث شكست عشقي نيسسسست ديگه برييييدممم تا ميخوام دلم و ب ي چيزي گرم كنم ازم ميگيرهههه اصلااا نميبينههه من و رفتن نامزدم ديگه كاسه صبرم و لبريز كرد نميدونين اگه خدايي وجود داشت حداقل من و سزاوار اين يكي نميدونست

خب نمیشه پس بحث رو ادامه داد ... لینک به جایی نزدین :)) هر تفکری که آرامش میاره , خوبه ..

خب من اصلا قصد ندارم تفکرمو به کسی اثبات کنم 🙂

ولی دلایل خودمو دارم

تیکر یه آزمونه ... :)
بحث شكست عشقي نيسسسست ديگه برييييدممم تا ميخوام دلم و ب ي چيزي گرم كنم ازم ميگيرهههه اصلااا نميبينهه ...

گلم خدایی وجود نداره

شما به اینجا رسیدین ... باشه قبول...

خدا نیست.

حالا این کمکی به شما میکنه ؟

خب من اصلا قصد ندارم تفکرمو به کسی اثبات کنم 🙂 ولی دلایل خودمو دارم

نه عزیزم بحث تحمیل تفکر نبود

حرفایی زدین جدید !

خواستم بدونم از کدوم آیین و کتاب میاد ... که گفتین خودتون به اینجا رسیدین.

دیگه نتونستیم ادامه بدیم .... 

همین   

قرار بود بره اصلاااا چرااااا اوووومدددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا اين چ خداااااييههههه ك هيييچي و نميدوننننههه

یعنی چی هیچی رو نمیدونه ؟ چرا بچه بچه حرف میزنی ؟😂😂

اون خوب میدونه تو نمیدونی

اومده که از تو آدم قوی تر و صبور تری بسازه

نه نیست

از روز اول اگه ب نتيجه اي ك الان رسيدم ميرسيدم خييييلييي كارا ميكردم بدون ترسسس از هيييچ موجود خيالي اگه وجود داشته باشه و اين بلاهارو سرم أورده باشه خودددم با دستام خفش ميكنممم 

از روز اول اگه ب نتيجه اي ك الان رسيدم ميرسيدم خييييلييي كارا ميكردم بدون ترسسس از هيييچ موجود خيالي ...

اوکی عزیزم الان تصور کن خدایی نیست اصلا 

میخوای با زندگیت چکار کنی ؟ غصه بخوری ؟ خودت بساز زندگیتو

فک میکنی فقط خودتی؟؟  که داری اینجوری داد وبیداد و کفر میگی؟؟   منم جداشدم.  نشد حسرت به دل موندم کنار کسی که عاشق عاااشق ترین بودم زندگی کنم.  وتا عمر دارم حسرت یه روز زندگی کردن باهاش موند دلم.  حسرت زنشو میکشم  که چقدر خدا دوسش داشته خوشبخته کنار معشوقع ی من میخاد زندگی میکنه. و به غیر این  تو زندگی شخصی خودمم بازم مشکل دارم.  مالی جسمی ووووو..  بیام بگم خدا تیست؟؟  بگم منو نمیبینه  یا چی..  وظیفمه بندگیشو بکنم  .  صلاح دونست به منم نظر میکنه ندونست که من چیکارم که کفر بگم

اللهم عجل لولیک الفرج                                                
خودتو گره نزن به یه آدم تو زندگی تو به تنهایی از پس همه چی بر میای چه اون باشه چه نباشه

بحث من فقط حضور اون لعنتي نيست بحث من اينه ك اصلاا مگه ميشه خدايي وجود داشته باشه ك انقدررر از مهربونيش ميگن بعد من از نوجوونيم تا حالا پشت سرهم اتفاقات وحشتناك و زجراوررو تجربه كنم مگهههه ميششههه كسي باشه و التماس هاي من و نببينه اونم خدايي ك ميگن مهرررربووونه

فک میکنی فقط خودتی؟؟  که داری اینجوری داد وبیداد و کفر میگی؟؟   منم جداشدم.  نشد حسرت ...

خدایی خیلی صبور و پاکی 

ایشالا خدا بهترینا رو بهت بده

که دیگه به اون فکرم نکنی