2777
2789
عنوان

خدا نيست يا من و دوس نداره؟

542 بازدید | 87 پست

ميخوام باهاش قهر كنم اصلاااا شايد وجود نداره وگرنه مگه با من پدر كشتگي داره

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم  اونم همین نظرو نسبت به ما داره. شاید ما دوسش نداریم و نمیبینمش    وگرنه خدا هست  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

اشتباه میکنی ...

در تمام داده ها رازی هست و در تمام نداده هاش حکمت ...

من همین ماه iui کردم ولی منفی شد حکمتش رو فهمیدم و خدا رو شکر که باردار نشدم تو این ماه...

ناامید نشو ...

سوره الرحمان رو بخون 

میشود از امشب قانون تازه ای در زندگی بنا بگذاریم همواره بکوشیم قدری بیشتر از نیازمهربان باشیم.

ی نفر حرف قشنگی میزد ..میگفت تو خوشیا و خنده ها مگه میگیم خدایا شکرت خدایا مرسی ک اینو بهم دادی ..هی میگیم خودمون تلاش کردیم اینو بدست اوردیم ..اما تو گرفتاری و سختی سریع یقه خدارو میگیریم ک چرا چرا ..مگه خوشیاتو با خدا قسمت کردی و شکر کردی ک تو گرفتاری میگی چرا !!!!

کفر نگو خوشگل من حتما بصلاحت نیست 

هرجا ك نميشه دقيقااا همين و ميگيم اااقااا من دلم ميخواد بشهههه مگه اختيار ندارم صلاحم و نميخوام فقط خواستم رو ميخوام باااور كنين احساس پوچي ميكنم اخههه اگه ب صلاحم نبود چرا روز اول سرراهم قرارش داد

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت