الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای حالم داره دیگه از هرچی بارداریه بهم میخوره،بچه که نچرخیده وبریجه عین پنگوئن راه میرم،کمردرد،ترش کردن،بی قراری پاهام توشب،شکمم افتاده رو به پایین ولی بچه همچنان بریجه
ماهای آخر همینجوریه هزار جور اتفاق میوفته احساس میکنی بچه پاهاشو زیر دندهات فشار میده. یا اینقدر به واژنت فشار میاد که فکر میکنی الان دست بچه میزنه بیرون یا اون یبوست لعنتی ماه آخر از همه غیر قابل تحملتره نشستن و برخاستن که همه بدون فکر انجامش میدن واست مبشه یه مصیبت... ولی اینا همه تموم میشه و با اواین نگاه به چشمای گنجشک کوچولوت همش فراموش میشه😊😊😊
من تو زایمان اولم ، حتی تا زمان زایمانم بچه بالا بود ۳۸ هفته . اینکی از اول یه ساز دیگه میزنه . میگم ...
عزیزم بچه با بچه فرق داره منم بارداری دوممه از اول بارداری همش دارم چیزای جدید تجربه میکنم خیلی فرق دارن بعدم تو بارداری دوم چون عضلات شکم یکبار کشیده شدن الان آمادگی بیشتری دارن و زودتر شل میشن و رحم حالت آزادتری داره شاید به خاطر همین این حس رو داری... اگه خییلی نگرانی با دکترت مشورت کن تا خیالت راحت بشه...