2777
2789

شمل شکمتون احساس میکنید پایین اومده یا کوچیک شده ؟ 

از کی براتون این اتفاق افتاد؟

واقعا بریدم از این همه استرس و استراحت 

الان ۱۶ هفته اس استراحتم، دیگه نمیگذره ؟

مامان النا و آیرین «

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای حالم داره دیگه از هرچی بارداریه بهم میخوره،بچه که نچرخیده وبریجه عین پنگوئن راه میرم،کمردرد،ترش کردن،بی قراری پاهام توشب،شکمم افتاده رو به پایین ولی بچه همچنان بریجه

برای منم تا دو سه روز پیش بالا بود دقیقا زیر معدم ،اما الان انگار رفته پایین . 

از کی نی نیتون کشید بالا؟

من امشب احساس میکنم اومده پایین زیر شکمم سفته بالا نافم یکم شل شده

ماهای آخر همینجوریه هزار جور اتفاق میوفته احساس میکنی بچه پاهاشو زیر دندهات فشار میده. یا اینقدر به واژنت فشار میاد که فکر میکنی الان دست بچه میزنه بیرون یا اون یبوست لعنتی ماه آخر از همه غیر قابل تحملتره نشستن و برخاستن که همه بدون فکر انجامش میدن واست مبشه یه مصیبت... ولی اینا همه تموم میشه و با اواین نگاه به چشمای گنجشک کوچولوت همش فراموش میشه😊😊😊

خدایا شکرت
وای حالم داره دیگه از هرچی بارداریه بهم میخوره،بچه که نچرخیده وبریجه عین پنگوئن راه میرم،کمردرد،ترش ...

منم مثل شمام برای خوب شدن ترش کردن معده چی کار میکنین یه وقتایی نصف شب هم بیدار میشم میبینم معدم ترش کرده

وای حالم داره دیگه از هرچی بارداریه بهم میخوره،بچه که نچرخیده وبریجه عین پنگوئن راه میرم،کمردرد،ترش ...

میفهمم چی میگی ، انشاالله زودتر زایمان میکنی. 

دوست داشتی سزارین بشی؟

مامان النا و آیرین «
از کی نی نیتون کشید بالا؟ من امشب احساس میکنم اومده پایین زیر شکمم سفته بالا نافم یکم شل شده

من کلا بچم پایین بود تا ۲۵ ، ۲۶ هفته . بعد اومد بالا . 

من کلا شکمم سفته . 

مامان النا و آیرین «
ماهای آخر همینجوریه هزار جور اتفاق میوفته احساس میکنی بچه پاهاشو زیر دندهات فشار میده. یا اینقدر به ...

من تو زایمان اولم ، حتی تا زمان زایمانم بچه بالا بود ۳۸ هفته . اینکی از اول یه ساز دیگه میزنه . میگم نکنه الان زود باشه واسه پایین اومدن شکم.

مامان النا و آیرین «
من تو زایمان اولم ، حتی تا زمان زایمانم بچه بالا بود ۳۸ هفته . اینکی از اول یه ساز دیگه میزنه . میگم ...

عزیزم بچه با بچه فرق داره منم بارداری دوممه از اول بارداری همش دارم چیزای جدید تجربه میکنم خیلی فرق دارن بعدم تو بارداری دوم چون عضلات شکم یکبار کشیده شدن الان آمادگی بیشتری دارن و زودتر شل میشن و رحم حالت آزادتری داره شاید به خاطر همین این حس رو داری... اگه خییلی نگرانی با دکترت مشورت کن تا خیالت راحت بشه...

خدایا شکرت
من که بچه ام از اول پایین بود،انگاروسط دوتا پامه، الانم که سنگین شده بدتر،تموم بشه ان شاءاللهدمال ه ...

انشاالله ،

من چون استراحت بودم ، همش دعا میکردم برسم به ۲۸ هفته که بمونه ، از اون که گذشت ، حالا میگم به ۳۷ برسه خدا کنه .

مامان النا و آیرین «