2777
2789
عنوان

بارداری با کیت تخمک گذاری

1260 بازدید | 20 پست

سلام دوستان میخوام از کیت تخمک گذاری استفاده کنم

روز چهاردهم و پونزدهم سیکلم استفاده کردم فعلا همون ی خطه و هیچ خبری نیست کسایی که با کیت تخمک گذاری باردار شدن کیان؟تجربیاتتون رو  باماهم درمیون بزارید ممنون

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

کیت رو از روز ۱۱ پریودیت استفاده کن تا وقتی که دو خط پررنگ بشه سیکلتون چن روزه اس.منظمه

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

عزیزم کیت رو باید از روز دهم یازدهم میذاشتی 

چون کیت وقتی مثبت میشه نشون میده که تا۲۴ ساعت آینده تخمک آزاد میشه پس احتمالا تخمکگذاریتو رد کردی☹️ چون معمولا تخمکگذاری روز چهاردهم انجام میشه(برای سیکل۲۸ روزه)

البته این روش دقیق نیست و سونوگرافی جوابش دقیقه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیت رو از روز ۱۱ پریودیت استفاده کن تا وقتی که دو خط پررنگ بشه سیکلتون چن روزه اس.منظمه

از موقعی که اقدام شروع کردم تاریخم بهم خورده ولی حدودا سی روزه ام.تو بسته کیت نوشته بود از روز ۱۳مال کسایی مه سی روزه ان استفاده بشه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
عزیزم کیت رو باید از روز دهم یازدهم میذاشتی  چون کیت وقتی مثبت میشه نشون میده که تا۲۴ ساعت آین ...

من سی روزه ام

عزیزم کیت رو باید از روز دهم یازدهم میذاشتی  چون کیت وقتی مثبت میشه نشون میده که تا۲۴ ساعت آین ...

از سیزدهم تا الان که پونزدهمه دورم اقدام دارم.

از موقعی که اقدام شروع کردم تاریخم بهم خورده ولی حدودا سی روزه ام.تو بسته کیت نوشته بود از روز ۱۳مال ...

منم ۳۰ روزه بود سیکلم ولی همیشه از روز۱۱ شروع میکردم و دقیقا روزای ۱۴ ۱۵ ۱۶ روز تخمک گزاریم بود .ایشالا که این ماه باردار بشی و دیگه احتیاج نباشه که ماه بعد از روز۱۱ شروع کنی

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

منم ۳۰ روزه بود سیکلم ولی همیشه از روز۱۱ شروع میکردم و دقیقا روزای ۱۴ ۱۵ ۱۶ روز تخمک گزاریم بود .ایش ...

اگر مال منم همین روزا باشه باید نشون میداد حالا یا زودتر از روز ۱۴بوده یا دیرتر ه از این تاریخایی که استفاده کردم

پس ایشالله فردا مثبت میشه

ان شاالله

منم سه چهار ماه تو اقدام بودم وازکیت استفاده کردم وماه اخر که باردار شدم بعد اقدامم قرص مترانیدازول خوردم و شوهرم هم دوروز قبلش بسیار انبه مصرف کرد که نتیجه داد.

منم سه چهار ماه تو اقدام بودم وازکیت استفاده کردم وماه اخر که باردار شدم بعد اقدامم قرص مترانیدازول ...

چند ماهش همش از کیت استفاده کردید یا فقط ماه اخرش؟

اگر مال منم همین روزا باشه باید نشون میداد حالا یا زودتر از روز ۱۴بوده یا دیرتر ه از این تاریخایی که ...

ایشالا که دیرتر باشه و با نتیجه مثبت

ایشالا که دیرتر باشه و با نتیجه مثبت

ان شاالله عزیزم

چند ماهش همش از کیت استفاده کردید یا فقط ماه اخرش؟

سه ماه پشت سر هم استفاده کردم.دقیق روز تخمک گزاریمم یا۱۴ یا۱۵ ویا ۱۶ بود تازه یه بار توی یه ماه دوبار تخمک گزاری داشتم یعنی روز ۱۴ و ۱۹ کیتم پررنگ شد