2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین.با شوهرم دعوام شد.اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 28558 بازدید | 78 پست
سه ساله.یدختر یازده ماهه دارم

برو سر خونه زندگیت. سر چیزای الکی چرا ناراحت شدی. خب توام میرفتی برای آش. اشکالی نداشت. بهتر از اینه که دعوا کنید. بعد از آش خوردن. دید و بازدید با هم میرفتید بیرون خوش میگذروندی. احساس میکنم تند رفتی

هر چی آرزوی خوبه مال تو❤

بنظرم نباید از خونه میرفتی اونیکه باید بره بیرون شوهره نه زن . عزیزم   باهم حرف بزنید شوهرتو با حرفای خوب و محبتت تو مشتت نگهدار .اما نباید میرفتی تا برنگشته برو خونه و اگه پرسید بگو اصلا نرفتم الکی گفتم .نزار رفتن ب خونه بابا انقدر ساده بیاد ک عادت کنی خدایی نکرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا این قضیه رو کاری ندارم ولی اون ماجرای جامونده رو دیگه پیش نکش دیگه بچه بازیه بری به مامانت بگی. ...

نمیدونم چرا تا مامانشو میبینم یاد حرفش میفتم.از دلم بیرون نمیره

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم
چه فایده.حالیش نمیشه که

بهتر بود میرفتی باهاش این حرفا و گله هارو مستقیم بگو اونم با کلی ناز و‌ادا ایشالله جواب بده البته نظر شخصیمه ولی شوهرت خوبه دنبال جنگ و دعوا نی قدرر بدون😁

آره تموم میشه ولی من وقتی تو اوج عصبانیتم بیشتر دوس دارم حرفمو بزنم کش بدم تا تموم‌ شه😁

واااییی تو منی یا من توام😂😂😂😂

من حتی اگ کاری کرده باشم و بخاد نادیده بگیره اییینقدر کشش میدم تا دعوا بشه خوشم میاد کلا بحث کنم😂😂

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊

عزیزم شوهرت احتمالا شخصیت خودشیفته داره.

درباره این تیپ شخصیتی توی اینترنت مطالعه کن و اگه تونستی با مشاور صحبت کن.

به نظرم قهر راهش نبود.

شاید یه مردی احساساتی باشه زنش قهر کنه استرس بگیره.

ولی مشخصه شوهر شما قشنگ می دونه خودت می ری خودتم برمی گردی.

پس اگه نیومد سراغت مجبور شدی خودت برگردی گریه و زاری راه ننداز.

قضیه به مادرتم مطلقا مربوط نیست.

من اگه بودم ناهار می رفتم خونه مادرشوهرم.

ولی عصر برگشتنی به شوهرم می گفتم شاممون که آماده است. بریم بیرون یه دوری بزنیم. بچه یه خورده تفریح کنه.

بعدم با همسرم و دخترم می رفتم مرکز خرید حتی شده یه سنجاق سر کوچیک برای خودم و دخترم می خریدم.

تیپ شخصیتی شوهر شما اصلا و ابدا چیزی نیست که با یه قهر درست بشه.

اون خودشو آدم برتر و کامل و بدون نقصی می بینه.

برای همینه تو جمع مسخره ات می کنه. چون می خواد توجه ها به خودش جمع باشه. یه احتمالی هم هست که توی کودکی زیاد تحقیر شده باشه.

به هر حال اگه می خوای زندگی کنی قهر راه حلت نیست.

خود دانی.

واااییی تو منی یا من توام😂😂😂😂 من حتی اگ کاری کرده باشم و بخاد نادیده بگیره اییینقدر کشش میدم تا ...

آره دقیقا😁

انگار ازین که سرسری میگذره و میگه ولش کن و مهم نیس  بدتر حرصم میگیره

آره دقیقا😁 انگار ازین که سرسری میگذره و میگه ولش کن و مهم نیس  بدتر حرصم میگیره

چقدر شبیه همیم من رکورد هفت ساعت دعوا بدون مکث رو دارم 😂😂😂 تازه مقصرم خودم بودم خودمم شروع کردم 

اینقدر گفتم تا گریه افتاد دلم سوخت دیگ 😅😅😅🙊

نمیدونم والا

نیومد دنبالت چی. یه ماه گذشت نیومد چی؟ مردا پول تو جیبشونه مشکل خورد و خوراک ندارن نصف روزم که سر کارن اونقدر که فکر کنی بهشون سخت نمی گذره. اونوقت مجبوری خونه بابات بمونی اونارم عذاب بدی چون غرورت دیگه اجازه نمیده برگردی. اشتباه نکن از خونه بابات سریع برگرد بگو خواستم امتحانت کنم.

مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت،   یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت،   قربان وفاتم به وفاتم گذری کن،    تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
چقدر شبیه همیم من رکورد هفت ساعت دعوا بدون مکث رو دارم 😂😂😂 تازه مقصرم خودم بودم خودمم شروع کردم&n ...

🤣🤣🤣وای خدا 

من ی اخلاق بدی ام دارم یچیزی رو هرجور خودم متوجه بشم قبول دارم دیگه هرچی بگن نه منظورم این نبود تو کتم نمیره😁خیلی بده ولی نمیتونم اصلاحش کنم

🤣🤣🤣وای خدا  من ی اخلاق بدی ام دارم یچیزی رو هرجور خودم متوجه بشم قبول دارم دیگه هرچی بگن نه ...

نکنه ما همزاد همدیگه هستیم😐😐😂

منم یه ادم قانع نشو هستم😂😂 همیشه هم حق با منه فقد