2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین.با شوهرم دعوام شد.اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 28557 بازدید | 78 پست
نه بابا دیگه به طلاق نمیرسه.فقط ناراحتم ازش.مگه الکیه.میخام ادب بشه.یمدت بدون ما باشه حالش جا بیاد

نه عزیزم اتفاقا حال میکنه مردا از خداشونه یه مدت زنشون نباشه قشنگ خوش بگذرونن

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بخدا می‌خوام برای اولین بار محکم باشم به شوهرم بگم اگه تنها نمیریم اصلا قیدش بزنیم

اره باور کن همچین مسافرت رفتن هایی یه ذره هم خوش نمیگذرا بعد با شوهرت حرف بزن بهش بگو که واقعا دلت یه مسافرت تکی میخاد

خسته تر از کلمه خسته☺

عزیزم بعنوان خواهر بزرگتر که دو تا پیرهن بیشتر پاره کرده میگم .خانومی مشخصه ادم احساسی هستی .سعی نکن کسی رو تغییر بدی .شوهر شما تا خودش نخواد بزور تغییر رفتار نمیده اگرم بده موقتیه .یکم اقتدار داشته باش .اولا اونجا تونه توعه نباید ترکش میکردی .فوقش شب سعی میکردی بدون جنگ و دعوا حرفاتو بزنی .فدات شم دوره لیلی و مجنونی گذشته یهو خدای نکرده خدای نکرده دیدی شوخی شوخی جدی شد و کار به جاهای باریک رسید .اونوقت نمی تونید جمعش کنید .

استارتر چیکارکردی؟بیاخبربده منتظرتم! 

نظرمنم بخای موقع قهراونیکه بایدخونه روترک کنه شوهرامونن نه ما.نمون خونه پدرت چون اونارم ناراحت میکنی این راهش نیست خواهری

امروز دقیقا منم همینجور شد...شوهرم منو گذاشت خونه مانانبزرگش که پیره و تنها گفت تو باش من برم پیش بابام کمکش.گفتم تو ک کل سال پیش بابات سرکاری یا جمعه مال من باش توروخدا بزار خوش باشیم.گفت چرت نگو و رفت‌‌‌...

نیم ساعت بعدش برگشت با باباش معلوم شد اتفاقی افتاد و نتونستن برن کار کنن..اخ ک دلم خنک شد

بعد از بارداری پوچ باکلی التماس به خدا و البته باور کردن اینکه معجزه میکنه امید به نی نی دارشدن کردم
استارتر چیکارکردی؟بیاخبربده منتظرتم!  نظرمنم بخای موقع قهراونیکه بایدخونه روترک کنه شوهرامونن ...

اومد دنبالم خونه بابام منم حرفهامو زدم.الان با بابام رفتن سالن.هر جمعه میرن.گفت میام دنبالت بریم خونه

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم
عزیزم بعنوان خواهر بزرگتر که دو تا پیرهن بیشتر پاره کرده میگم .خانومی مشخصه ادم احساسی هستی .سعی نکن ...

اره عزیزم حرفت درسته.الان اومد دنبالم گفت تو مادر بچمی بدون تو خونه صفا نداره

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم
اومد دنبالم خونه بابام منم حرفهامو زدم.الان با بابام رفتن سالن.هر جمعه میرن.گفت میام دنبالت بریم خون ...

اومددنبالت برو سرسنگین باشی کافیه عزیزم.. زندگی همه همینه خدابگم چیکارشون کنه این خونواده شوهرو که زندگیاروبهم میریزن