2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام به همگی 

من به دلیل کار اداری زیاد و پشت کامپیوتر نشستن واقعا خیلی گردن درد داشتم یه عالمه پشت گردنی استفاده کردم که بعد یه مدت یا پارچش از بین می رفت یا کامل دفرمه می شد و انقدر مواد پارچش نامرغوب بود که بوی خیلی بدی میگرفت و خلاصه بگم اصلا خوب نبودن ولی الان یه مدته که یکی از دوستام برام یه باشتک هدیه آوورد که دور گردنم قرار میگیره و خیلی سبکه از همه بهتر جنسه پارچش نانو و بوی خیلی خوبی داره و جنسش جوری نیست که حساسیت ایجاد کنه حتی پسر کوچولوم هم ازش استفاده میکنه و خیلی دوسش داره دستم این بالشتک و ماساژور دور گردنی از شیائومی سیتی تو ایران خریده برام که واقعا دستش درد نکنه .

www.xiaomicity.com

عزیزم منم ماساژور نمیشناسم ولی تو نت سرچ کن چندتا مرکز ماساژ خوب پیدا میکنی، فیزیوتراپی ها هم چندتاشون باید ماساژور حرفه ای داشته باشن.

اگه خواستی یه ماساژور تفنگی بگیر بزار خونه در وقت گردن درد یا کمر درد گرفتی ازش استفاده کنی، وینیک شاپ جنساش اصله و این محصول رو میفروشه.

اگه خواستی: https://winik.shop/product/sp10139/