2777
2789
عنوان

دلم گرفته

107 بازدید | 13 پست

فکرمیکردم این ماه باردار شدم

یه عالمه بی بی چک زده بودم😔

از دیروز همش لک میبینم پریود شدم😢دلم نی نی میخواد😔

وقتی پریود شدم دلم شکست

واقعا دلم برا کسایی ک چندین ماهه منتظرن سوخت

خدا انشالله که به همه منتظرا نی نی بده ودلشونو شاد کنه💜

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فکر میکردم مجردی😅😅😅 چند وقته منتظری مگ؟

عه جدی🤣

۲ماهه اقدام کردم 

یه سقطم داشتم 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
عه جدی🤣 ۲ماهه اقدام کردم  یه سقطم داشتم

اخی عزیزم دوماه ک چیزی نیس ماه دیگ بارداری😘😘😘

قبلی واس چی سقط شد هفته چند؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
خوب از چه موقع اقدام کردی؟

از ۷تا۲۰تقریبا 

اخی عزیزم دوماه ک چیزی نیس ماه دیگ بارداری😘😘😘 قبلی واس چی سقط شد هفته چند؟

اره ولی خیلی عجولم دیگه

نمیدونم علتش مشخص نشد ۲۰هفته

اره ولی خیلی عجولم دیگه نمیدونم علتش مشخص نشد ۲۰هفته

اخی عزیزدلم انشالله زودی باردار شی😘😘😄

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
قربون دلت برم منم حالم از شما بدتره انتظار خیلی کشندس ولی باز شما حداقل ازدواج کردی من چی ک 36 د ...

عزیزم ناراحت نباش انشالله هرچی خیره وصلاحته برات اتفاق بیفته💜💜

منظورم چند ساله....

ب سال نکشیده

اخی عزیزدلم انشالله زودی باردار شی😘😘😄

مرسی فداتشم😍