2777
2789
عنوان

لطفا زوووود بیایید

139 بازدید | 15 پست

سلام من ۳۹ هفته هستم الان دو روزه بطور خیییییلی زیاد ترشحات شبیه سفیده تخم مرغ دارم و پاهام هم یکم ورم کرده دردهای خفیفی هم تو شکم و کمرم دارم بنظرتون لازمه برم دکتر اخه هیچ وقت اینقدر ترشح رو نداشتم واقعا زیاد خیییلی نگرانم ؟؟؟؟؟؟

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بایدبری دکتر..اینجاکسی دکتره مگه؟

نه اخه اکثرا تجربه دارن خواستم بگم لازمه یا نه

خدایا ممنون بابت نی نی که به من و همسرم دادی به تمام کسایی که بچه دار نمیشن خودت نی نی سالم و صالح بده 😊
شاید داری فارغ میشی،زود برو دکتر..

اخه دردم خیلی خفیفه

دیگه روزای اخره انگار از تیکرتون متوحه شدم.بهتره یه سر به بیمارستان بزنین

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
دیگه روزای اخره انگار از تیکرتون متوحه شدم.بهتره یه سر به بیمارستان بزنین

اره خدا کنه

دردت ازکی شروع شده؟مثه درده پریودی؟من طبیعی زایمان کردم اولش ازدرده خیلی کم شروع میشه ممکنه درده زایمان باشه برو بیمارستانی که میخوای زایمان کنی

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
اره خدا کنه

انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم.استرسی نشو اگر همسرت خونه اس باهاش برو بیمارستان اونجا معاینت میکنن بهتر راهنماییت مسکنن

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
دردت ازکی شروع شده؟مثه درده پریودی؟من طبیعی زایمان کردم اولش ازدرده خیلی کم شروع میشه ممکنه درده زای ...

از دیشب میگیره ول میکنه ولی خیلی کمه زمانش هم منظم نیست