2777
2789
عنوان

کنترل عصبانیت

363 بازدید | 20 پست

سلام خانوما

شوهر من خوبه اما بعضی حرف ها و رفتارش باعث میشه من خیلی عصبانی بشم و حرفایی بزنم ک بعدش پشیمون بشم

با بقیه اینطوری نیستم اما در مورد همسرم پرخاشگرم چیکار کنم تا بتونم عصبانیتمو کنترل کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صلوات بفرست

برو یه اتاق دیگه جلو پنکه یا کولر یا اب بزن به صورتت 

یکم راه برو 

یا ازون مکان قطعا دور شو 

تا وقتی اروم نشدی باهاش حرف نزن

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
من تا فرداش هم صحبت نکنم بالاخره عصبانیتمو سرش خالی میکنم مرداد

باز از واکنش در لحظه ترکشهاش کمتره

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
منم مردادی هستم ولی مثل شما نیستم. سعی کن این اخلاقت رو ترک کنی. چون شوهرت هم ازت یاد میگیره و مخواد ...

اره من عصبی میشدم شوهرمو میزدم تو گوشش و اینا بعد الان دوساله بدتر از من شده عصبی تا به چیزی بگم میزنه 

اره من عصبی میشدم شوهرمو میزدم تو گوشش و اینا بعد الان دوساله بدتر از من شده عصبی تا به چیزی بگم میز ...

همینه دیگه. معمولا زن و شوهر از روی کارای همدیگه تقلید میکنن. جنبه های مثبتش رو هم همینطور. من هر سال عید میرفتم خونه یکی از فامیلای نزدیک شوهرم ولی اون هیچوقت خونه من نمیومد در حالی که خونه همه میرفت. باز دوباره سال بعد شوهرم مجبورم میکرد برم خونش. یه سال رفتم خونه یکی از فامیلای نزدیک خودم ولی بعد اون خونه من نیومد سال بعدش شوهرم گفت بریم خونشون؟ گفتم مگه اون اومد خونمون که ما بخوایم بریم خونش. احترام گذاشتم بهش و رفتم خونش تا بهم احترام بزاره و بیاد. وقتی نیومده من چرا دوباره باید بهش احترام بزارم و برم؟اینو شوهرم یاد گرفت و گفت خونه فامیل ما هم که هیچوقت نمیاد خونمون هم پس نمیریم چون بهمون احترام نزاشته و نیومده خونمون. هر کی هم ازش گلگی کرد شوهرم همین حرف رو بهش زد که چون خونمون نیومده ما هم دیگه خونش نمیریم.

زن و شوهر خیلی از همدیگه تقلید میکنن. اگر زن رفتارش خوب باشه تو بعضی مسائل مطمئن باشین که شوهر هم میشه مثل زن.

همینه دیگه. معمولا زن و شوهر از روی کارای همدیگه تقلید میکنن. جنبه های مثبتش رو هم همینطور. من هر سا ...

خوب تربیتش کردی شوهره من هیچی یاد نمیگیره فقطچیزای بدو یاد میگیره فحش میده منم چند وقت پیش فحش دادم گفت اخرین باری بود که گفتی دوس ندارم دست روت بلند کنم

خوب تربیتش کردی شوهره من هیچی یاد نمیگیره فقطچیزای بدو یاد میگیره فحش میده منم چند وقت پیش فحش دادم ...

دختر خوب ما حتی تو دعوا به همدیگه تو هم نمیگفتیم. 2 سال پیش شوهرم خیلی بد دهن شده بود. چند بار سکوت کردم و قول داد دیگه نگه ولی سری بعد بدتر از سری قبل بود. تا اینکه منم دیدم درست نمیشه شروع کردم به فحش دادن. تازه اون موقع بود که شوهرم فهمید فحش دادن چقدر بده و باعث زجر طرف مقابل میشه. دعوا هامون هم خیلی خیلی فجیع میشد. الان نزدیک 2 ساله دیگه نه اون فحش میده نه من. بازم تو دعوا به هم دیگه میگیم شما. دعواهامون هم نهایت عمرش 1 ساعته. سعی کن این عادت بدت رو ترک کنی. چون خیلی اثر بدی روی روح و روان شوهرت میزاره. ادم از هر کسی انتظار فحش شنیدن داره جز همسرش. اگر زندگیت رو دوست داری عادتت رو ترک کن