2777
2789
عنوان

عمار چطوره خانوما؟نظرتونو میگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 98 پست
[QUOTE=66814835]چرا فکر میکنین باید همتراز باشه اسم همه ی بچه ها؟ و از اون مهم تر چرا فکرمیکنین آرتی ...

چقدر اعصابم خورد شد از بچه های ننر مزخرفی که اسم کسی رو بخوان مسخره کنن😂😂😂😂 اه اه اه با این تربیتشون😅😅😅

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

حالا اصلا قضیه عربی بودن و مذهبی بودن و ... اسم عمار مطرح نیست. همین واکنش منفی رو که الان نسبت به اسم عمار، دوستان دارن نشون میدن نسبت به اسم ایرانی رستم و زال و افراسیاب هم حتما نشون میدن. چون در فرهنگ اسم گذاری فرزند و حقی که فرزند به گردن والدینش داره ،اسم نیکو و متعارف، خیلی اهمیت داره.

به همون اندازه که اسم عمار سنگین و نامتعارف هست در فرهنگ و زمان امروزی، خیلی از اسم های ایرانی هم نا متعارف هستن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایرانی ها فقط تو  نمای هر قضیه فعالن مذهبی نما! فقط رو نماش کار میکنن رو  باطنش نه. 😕

طرف تو مالزی مسلمونه، حجاب سفید و صورتی داره، لب خندون، نماز اول وقتش ترک نمیشه، همیشه بوی خوب میده و کلمه ای حرف ناشایست یا دروغ ازش نمیشنوی

ما ایرانی ها هم مسلمونیم اسامی مون مذهبی، حجاب مون سیاه، دائم حسادت، دروغ، زیرآب زنی، سینه هم چاک میدیم که مذهبی هستیم

مذهب بعید میدونم بخواد شبیه این صفات باشه.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
حالا اصلا قضیه عربی بودن و مذهبی بودن و ... اسم عمار مطرح نیست. همین واکنش منفی رو که الان نسبت به ا ...

آی گفتی.

قربون دهنت

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
چقدر اعصابم خورد شد از بچه های ننر مزخرفی که اسم کسی رو بخوان مسخره کنن😂😂😂😂 اه اه اه با این تربی ...

متاسفانه همیشه همچین آدمایی در جامعه وجود دارن و بچه های ما ، باید در جامعه ای که چنین افرادی توش هستن، زندگی کنن. ناگزیره.

طرف تو مالزی مسلمونه، حجاب سفید و صورتی داره، لب خندون، نماز اول وقتش ترک نمیشه، همیشه بوی خوب میده ...

متاسفانه بله.

تو خیلی کارا اینطور هستیم فقط مذهب هم نیس. گاهی از دیدن ادمای جاهای دیگه تعجب میکنم

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
مذهبی هستم و با این فرض این اسم رو انتخاب کردم که بشه یه عمار برای امام زمانش مثل عمار برای امام علی ...

هرچي خودت دوس داري بزار

چرا نظرخواهي ميكني وقتي خودت پسنديدي

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
شوهر دخترعموم اسمش عماره  و۸۰ سالشه.واسه نسل پیامبر وخیلی قدیمیه

وای پس خوده عموتون چندسالشه؟

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
اون بچه فردا بین این و اون باید خجالت زده نشه پسرخاله من 26سالشه اسمش نوروز هست. انقد خجالت میکشید ...

چقدرخندیدم😂

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
چقدرخندیدم😂

زنش گیر داده بود اسمتو فامیلات تو عروسی نگن پیش فامیلام من خجالت میکشم😕

چ

زنش گیر داده بود اسمتو فامیلات تو عروسی نگن پیش فامیلام من خجالت میکشم😕 چ

اخی گناه داشته خب اصلابه سنش نمیخورده.ولی بامزه تعریف کردی

به نظرمنم اصلا اسم مناسب وقشنگی نییت.بحث امروزی ودیروزی واینانیست.ولی خوده خداهم میگه روی بچه هاتون نام نیک براریدیه مسئولیته گردن پدرومادرتافرداتوی جامعه خجالت نکشن.نکه اسم خیلی بدی باشه ولی برای یه بچه تواین زمونه مناسب نیست.

اخی گناه داشته خب اصلابه سنش نمیخورده.ولی بامزه تعریف کردی

داییم میگه باید دوباره قنداقش کنن اسمشو بزارن مسعود تا من قبول کنم😆

اره نمیدونم با چه عقلی این اسمو گزاشتن. مثلا اسم داداشش محمده قشنگه 

اسم خواهرش رقیه. اینا خوبن. ولی یهو اومدن اسم اون طفلکو گزاشتن نوروز

داییم میگه باید دوباره قنداقش کنن اسمشو بزارن مسعود تا من قبول کنم😆 اره نمیدونم با چه عقلی این اسم ...

واقعامنم بعضی وقتا ازانتخاب اسم خیلی ارخانواده هاتعجب میکنم یه همکلاسی داشتم اسم باباش نمکی بودخب درسته پسرجوون نبوده به هرحال یه ادم سن داربوده امابازم نمیفهمم چرابین اینهمه اسم بزاری نمکی