2777
2789
عنوان

مامانای گل میشه بیاید کمکم کنید

55 بازدید | 10 پست

سلام به همه

نینی من ۱ ماه و نیمه است و چند وقتیه که داریم با کولیکش دست و پنجه نرم میکنیم گلاب به روتون الان ۴ روزه شکمش کار نکرده در صورتی که قبلا روزی دو بار کار میکرد .الان ۲ روزه که اکثر وقتا خوابه و کمتر شیر میخوره .قبلا بیشتر بیدار میموند حالا یا ساکت بود یا گریه میکرد!!!

اما تو این ۲ روز اگه هم بیدار بشه اکثرا خودش دوباره میخوابه یا فوقش چند قلپ شیر میخوره باز میخوابه

خیلی میترسم قرار بود امروز عصر ببریمش دکتر ولی همه مطب های شهری که هستیم پنج شنبه ها تعطیله!!

به نظرتون خطرناکه؟؟؟ یا طبیعیه و من بیخودی میترسم!!!

عزیزم اگه بی حاله و وقتی بیدار میشه دست و پاشو نمیتونه از بی حالی تکون بده و دست و پاش شله اره عزیزم خطرناکه ممکنه عفونت کرده باشه، حتما حتما حتی اورژانس هم شده ببرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میتونی از داروخونه شربت پدی لاکت بگیر واقعا خوبه تاثیر میزاره  بعد ده روز دیگه کولیک نمیگیره بچه واسه یبوستش هم خوبه

مام واسه خواهرزاده تازه بدنیا اومده گرفتیم مث شما بود تاثیرش خوب بود

یکم شکمش باد کرده و موقع خروج باد زور میزنه و گریه میکنه که مال کولیکشه

من بهش قطره کولیف میدم یا همون سایمتیکون

نه بی حال نیست دست و پاشو تکون میده الان هم با چشمای باز داره نگاهم میکنه و میخنده