2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی تنهام

373 بازدید | 29 پست

سلام من سال ها پیش عضو شدم ولی نام کاربری اشتباه زدم دیگه نمیتونستم با همون ایمیل دوباره عضو شم الان بالاخره بعد از مدتها تونستم دوباره عضو شم  من خیلی تنهام خانوادم ایران نیستن واقعا سختم شده  فقط هفته ای بزور همسرم راضی میشه بریم پارک وگه گداری خانه مادر شوهرم دلم خانوادم می‌خواد شما که شرایطتون شبیه من هست چه میکنید؟

انسان باهوش از شکست خود استفاده میکند امااااااا انسان عاقل از دیگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک شوهرم ولم کرده رفته 

کلا دلم خ گرفته الانم جز نی نی سایت کسی رو ندارم میخای باهم دوست شیم؟

بچه بیار شاید خوب بشی

محمد حسین مامان و بابا عاشقتن                خدایا نذر کردم پسر بهم بدی محمد بزارمش   الهی قداسمیتو محمد

خانوادم کاظمین عراق هستن سخته برم اونجا زندگی کنم خواهر دارم اینجا ولی چندین ساله قهر کرده خیلی دلم گرفته 

الان نزدیک هشت ساله ازدواج کردم وحدود دوازده ساله ازشون دورم خیلی سخته روز به روز افسرده تر میشم هیچ وقت از ته دل شاد نیستم 

اینجا خونه دارن ولی کار بابام که مترجم هستن اونجا خیلی بهتره راضی نمیشن بیان ولی من دیگه از تنهایی دارم قرص ضد افسردگی میخورم خیلی عصبیم من وسط دانشگاه بودم که رفتن باشوهرم هم تو دانشگاه آشنا شدم من خودم دو رگه عرب ‌ایرانی هستم