2777
2789

فکر نمی کنم ربطی داشته باشه٬ منم ماه دوم خیلی درد داشت رحمم٬ بعد بهتر شد چند هفته ای درد نداشتم٬ الان دردها دوباره داره شروع میشه. 

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چه ربطی داره؟ خدایی اینا چه سوالاییه میپرسین؟! 

عزیزم واجب نیست بیای تو تاپیک وقتی اعصاب نداری که چیزی رو واسه کسی توضیح بدی

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
خب چه ربطی داره؟ خدایی اینا چه سوالاییه میپرسین؟! 

چون من راجع به دردای رحم و زیرشکم با دکتر صحبت کردم ک تو نت خوندم گفتن مال رشد جنین ولی حالا هیچ دردی تبود این سوالو پرسیدم بعدم مجبورتون نکردم بیاین تو تاپیک

چون من راجع به دردای رحم و زیرشکم با دکتر صحبت کردم ک تو نت خوندم گفتن مال رشد جنین ولی حالا هیچ درد ...

خب حالا مگه چی شده؟ از جایی ناراحتی حق نداری این طوری صحبت کنی. دارم جوابتو میدم. بیا منو بخور

قربون بودنت برم پسرم... 
خب حالا مگه چی شده؟ از جایی ناراحتی حق نداری این طوری صحبت کنی. دارم جوابتو میدم. بیا منو بخور

اینو به خودت بگو .

لطفا دیگه تو تاپیکای من نیا

این جواب دادنه ؟؟؟ که خودتو علامه دهر میدونی و میگی بقیه سواد ندارن و مطالعه بارداری ندارن؟ یا توهین میکنی که این چ سوالاییه ؟ لطفا ی نگاه به خودت بنداز اول

دیگه هم ریپلای نکن و از تاپیک برو بیرون

این جواب دادنه ؟؟؟ که خودتو علامه دهر میدونی و میگی بقیه سواد ندارن و مطالعه بارداری ندارن؟ یا توهین ...

مطالعه نداشتن تو یه زمینه یعنی بی سوادی؟ پس شما امر بهت مشتبه شده که علامه دهری. معلومه تو تاپیکای همچین آدمی دیگه نمیام. 

هر کس که نداند و نداند که نداد 

در جهل مرکب ابدالدهر بماند

توام نمیتونی به من امر و نهی کنی. 

قربون بودنت برم پسرم... 
مطالعه نداشتن تو یه زمینه یعنی بی سوادی؟ پس شما امر بهت مشتبه شده که علامه دهری. معلومه تو تاپیکای ه ...

اینارو بهت گفتم که دفعه دیگه خواستی تو تاپیکی بری ببینی اگه حرفی برا گفتن داری بری...نه اینکه بری راجع به نوع سوالو.. نظر بدی .