2777
2789
عنوان

دعوا و قهر با شوهرم

3325 بازدید | 76 پست

سلام من همونی ام که گفتم دور از خانواده هستم. 

من تبریز هستم الان. 

دیروز یکی از فامیل هامون فوت شده بود یه شهری. 

دوساعت فاصله داشت با ما. اونم از فامیل های من بود. 

به شوهرم کفتم بریم گفت نه فردا میریم. 

منم لج و گریه و کریه کردم از ساعت 2نیم تا نزدیک 4 بعد آومد گفت پاشو بریم منم خوشحال که میرم و... 

حاضر شدم زود راه افتادیم بریم. 

تو راه ی کلمه هم با من حرف نزد. 

منم نشستم تو ماشین گریه کردم تا رسیدیم گریه کردم  .رفتیم اونجا ک تسلیت بگیم باز گریه کردم. اصلا نمیتونستم خودمو نگه دارم. 

داغون شده بودم. ساعت 8 راه افتادیم بیایم خونمون که تو راه هیچ نگفت و سکوت تا خونمون منم باز گریه کردم. 

همیشه یه چیزی میگفت و از دلم در میآورد ولی سکوت مطلق کرده بود. بعد که رسیدیم خونه حرف نزدیم وگرفتیم خوابیدیم و اونم با دو متر فاصله. 

دیرور نه ناهار ونه شام. 

امروز هم بیدار شد رفت سرکار کار و صبحانه هم نخوردیم موقع خروج از خونه گفت صبحانه بخور و رفت. نا الان هم زنگ نزده. 

راستی ماه قبل اقدام داشتیم که مثبت نشد این ماه هم سرماه تخمک گذاری هست و نمیدونم چکار کنم؟؟؟ اگه تا آخر ماه قهر باشیم این ماه هم فرصت از دست میره. نمیدونم چکار کنم؟ 

اخلاقش خیلی عوض شده  .راهنمای کنید منو. 

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 

ببخشید طولانی شد   

خدایا کمک کن تو دوری دوام بیارم.            ... یه نی نی سالم بهم بده.  غریبی خیلی سخته.             اگر مادر شوهر شدم یادم باشد! حتما یادم باشد 🌹← یادم نرود که مادر شوهر شدن آسان است و مادر شوهر ماندن سخت. 

خیلی دوسم داشت ولی انگاری دیگ نداره. خیلی نگرانم از آیندم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم با شوهرم دیشب دعوا کردم و توی ماشین زار زدم😢😢‌ الانم حال و حوصله شوهرمو ندارم

اخی .منم داغون شدم از دیروز 

منم شهر غریبم و تنهامم... جدیدا اصا حوصله حرف زدن با شوهرمو ندارم نمیدونم چیکار کنم...😔

غریبی خیلی سخته .من میخواستم بچه بیارم که سرگرم شم با این وضع نمیدونم چکار کنم 

همشون لنگه همن😒

اهوم