2777
2789
عنوان

کتک خوردن از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8219 بازدید | 250 پست
ما بیش‌تر سر گیرهای الکی شوهرم و بعضی مساعل‌که من رعایت نمیکنم  میدونید اصلا نمی تونه من رو در ...

وااای   چه اخلاقایی دارن مردا

منم سه ماهه پای پیاده جایی نرفتم   فقط باماشین خودش   نباشه باآژانس   میگه ماههای آخرته بااون شکمت جایی نرو  فقط دکتر وسونوگرافی

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

حالاشوهرمن جالبه منومیزد  پاهام کبودمیشد  بعد دوربعدی که ازسرویس مرز برمیگشت میگفت چراکبوده   کی کرده    یه دوردیگه هم میزد   

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موافق کتک نیستم به هیچ عنوان ولی اکثر خانمها بی دلیل کتک نمیخورن مقصرن بجز موارد کمیکه مرد مشکل ر ...

عزیزم هیچ کس موافق نیست 

من خودم هم گفتم همون اول که اره منم مقصر هستم چون زبون درازی میکنم موقع عصبانیت اما حق ما کتک نیست حق بچه هم کتک نیست 

کتک مال هیچ بشری نیست

آدم عاقل باید حرف بزنه و مشکلش رو حل کنه 

الان منکه کتک خوردم مشکلم حل شده بنظرتون؟

❤خدایا شکرت❤
ببین خانمی اصلا من میگم صد درصد زن مقصر کتک کاری واسه حیواناته که بلد نیستن حرف بزنن عقل و شعور ندار ...

خوب عزیزم اینو قبول دارم ولی زمانی که میدونیم شوهر از چه چیزهای برش میل چرا انجام بدیم بس سازش بهتره و کنار امدن

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
من موافق کتک نیستم به هیچ عنوان ولی اکثر خانمها بی دلیل کتک نمیخورن مقصرن بجز موارد کمیکه مرد مشکل ر ...

اینو آویزه گوشت کن: یک زن هر کاری هم که بکنه، هرچند غلط و اشتباه باشه،، هییییییییییچ مردی حق نداره دست روی زن بلند کنه. هیییییچ مردی.

مردی که دست روی زن بلند کنه از آشغال هم کثیفتره. 

فدات شم بچه ندارم ولی چیزهای که دیدم میگم مثال الان شما بچت اذیت نکنه مریضی بزنیش؟،

حساب بچه با شوهر یکی نیست

پدر و مادر به گردن بچه حق دارن

اما شوهر به گردن زن حق داره؟؟؟؟

مگر نه اینکه زن و بچه دست مرد امانت هستن؟؟؟

اصلا گسریم که زن کار اشتباهی کرد

آیا مرد باید بزنتش؟؟؟

کدوم قانون و دین و خدا این حقو داده؟؟؟

بزنن زن رو لِهو کبود و خونین مالی کنن؟؟؟

اسلام یه جا گفته مرد میتونه تنبیه کنه زنش رو

ا ونم وقتی که از فرمان مردش که اگه حق باشه ها

که با چوب مسواک آروم بزنه

این با کتک یکیه به نظرت عزیزم؟

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!
ببین خانمی اصلا من میگم صد درصد زن مقصر کتک کاری واسه حیواناته که بلد نیستن حرف بزنن عقل و شعور ندار ...

گلم حرف شما متین ولی من میگم مثلا الان میدونم شوهرم از چیزی که بدش میا چرا لج کنم

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
مادرشوهر و مادرنیا ب کنار من لعد هربار کتک خوردن تا ندتها تو خاب میبینم دارم کتک میخورم و همه بهم می ...

وایییی خدای من داری با خودت چکار میکنی عزیزم داری تلف میشی یه فکر کن خودتو از دستش نجات بده حقت نیست این همه عذاب.

[QUOTE=66774228]خوب عزیزم اینو قبول دارم ولی زمانی که میدونیم شوهر از چه چیزهای برش میل چرا انجام بدیم بس سازش بهتره ...[/QUOTEببین شوهر من توقع داره بشم کلفتش فقط خونه و تمیز کنم وبهترین غذا رو اماده کنم اونم خودش خانوادش هر غلطی خواستن بکنن هر چی خواستن بهم بگن منم حتی اعتراض نکنم 

من 18 سالمه اخرین ماه بارداریمه شوهرم 17 سال از من بزرگتره قرار نیست بره خونه مادرش اونم پرش کنه مثل چندروز پیش من از همه جا بی خبر یهو بیاد دعوا و کتک کاری بعدم تو شهر غریب از خونه بیرونم کنه بااین شکم😢😢😢