2777
2789
عنوان

کتک خوردن از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8219 بازدید | 250 پست
به حقه این اذان الهی که دستاش بشکنه اون باید قصاص بشه یه بچه‌رو کشته 😢😢😢

بخدا یه ساله همش گریه میکنم .هر روز بهش میگم اونشب گریه کرد گفتم مونده تاوان بدی بخدا الان دو سه ماهه مریضه هر دکتری میره ازمایش میده نمیدونن چشه گفتم مونده تا تقاص کارتو بدی 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشکنه دست همشون    ببین چکارکرده

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
من شوهرم خیلی مغرور تو هیگ بحثی نمیاد دلجویی کنه همیشه یه روز نشده من میرفتم اما الان هفت روز به روی ...

خاک بر سر دل ما زنها که بلای جونمونه😢😢

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!
مادر شوهر من میدونه پسرش کتکم میزنه الکی میاد بوسم میکنه و بعد یه مدت دعوا را میندازه بینمون مادر پد ...

مادرشوهر و مادرنیا ب کنار من لعد هربار کتک خوردن تا ندتها تو خاب میبینم دارم کتک میخورم و همه بهم میخندنن شدیدا عصبی میشم بی دلیل گریه میکنم الان از اون شب ک کتک خوردم تو سه روز هفت بسته نوار بهداشتی تموم کردم میشینم تو دستشویی شرشر ازم خون میره بچه نق میزنه خودمم سرم همش گیج میره حالم خراب میشه تا ی مدت طولانی بعدش ی هفته خوب میشم بازم کتک و تکرار داستان

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون
مادرشوهر و مادرنیا ب کنار من لعد هربار کتک خوردن تا ندتها تو خاب میبینم دارم کتک میخورم و همه بهم می ...

😔😔😔

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
مادرشوهر و مادرنیا ب کنار من لعد هربار کتک خوردن تا ندتها تو خاب میبینم دارم کتک میخورم و همه بهم می ...

من مادر شوهرم خالم هست 

تو هیچ شرایطی حتی یه زنگ نمیزنه ببین من مردم یا رندم تا بهش میرسم فدایی میکنه 

متنفرم از این دورویی

تو این مشکل که باعثش اونا بودن حتی یه زنگ نزد

❤خدایا شکرت❤

خدایا

این ظلمهاییه که همه ش تو خونه هاست

هیچکس ازش خبر نداره جز خودت

خدا میدونه چندین زن دیگه به همین منوال میگذرونن و دم نمی زنن

خدایا رحم کن

برسون آقامونو

دیگه ظلم بسمونه😢😢😢

خدایا تموم کن این دنیارو که سختی هاش بیشتر از خوشیهاشه😢😢

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!
بخدا یه ساله همش گریه میکنم .هر روز بهش میگم اونشب گریه کرد گفتم مونده تاوان بدی بخدا الان دو سه ماه ...

الهی که بمیره توچه سنی داری تاالان انقد عذاب کشیدی امیدت بخدا باشه 

تو شهر کوچیک با پدری برم که میزنه تو دهنم جلو شوهرم یا با مادری که میگه گوه میخوری میای خونه ما طلاق ...

واقعا  زن باید مستقل با جراتی باشه که همه ازش حساب ببرند    وگرنه زود قورتش میدن

ممنون  من به خاطر اینکه کسی پشتم نیست و پناهی ندارم سکوت کردم

عزیزم الهی خدا شوهرتو مررررگ بده 

حالا که شرایطت اینه، پس سعی کن اصلا باهاش حرف نزنی و کاری باهاش نداشته باشی تا کار به دعوا نکشه