2777
2789
عنوان

کتک خوردن از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8219 بازدید | 250 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یه خانوم سن بالایی هست اینقدر مظلوم و مهربونه میگف خوشگل بوده شوهرش میزده تو صورتش می گفته چون خ ...

شوهره مریض روانی بوده

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

من شدید کتک خوردم ولی نتونستم به بابا و مامانم بگم فقط فهمیدن که مشکلی بینمون هست مامانم الان یه هفته هست که باهام قهره و جوتب تلفنم نمیده میگه بید میومدی خونه 

شوهرمم همچین برام قیافه میگیره انگار که من سگ در خونشم شوهرم خیلی خوب بود این اولین رفتار خرابش بود بعد هشت سال زندگی مشترک من ۲۲سالم و شوهرم ۲۹سالش پسرم هم پنج سالش 

من فقط بخاطر پسرم کوتاه اومدم پسرم خیلی افسردخ شدخ بعد اون دغوا تا من رو غمگین میبینه گریه میکنه 

❤خدایا شکرت❤
عزیز دلم نمیشه از بهزیستی یا اورژانس اجتماعی و اینا کمک بگیری؟؟ باید یه کاری بکنی به هر حال

زنگ زدم اورژانس هزار بار میگه باید بیای اینجا منم که پامو بزارم بیرون یا همسرم بفهمه که رفتم بیرون که خیلی خیلی بد میشه دیگه زنگ نزدم 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
زنگ زدم اورژانس هزار بار میگه باید بیای اینجا منم که پامو بزارم بیرون یا همسرم بفهمه که رفتم بیرون ک ...

من امروز زنگ زدم به مشاور ۱۴۸۰خیلی خوب بود خیلی اروم شدم حتما عزیزم زنگ بزن و صحبت کن کمکت میکنه رایگان هم هست 

❤خدایا شکرت❤
تو شهر کوچیک با پدری برم که میزنه تو دهنم جلو شوهرم یا با مادری که میگه گوه میخوری میای خونه ما طلاق ...

اره واقعا نمیشه از دور قضاوت کرد که چرا طرف داره تحمل میکنه 

زنگ زدم اورژانس هزار بار میگه باید بیای اینجا منم که پامو بزارم بیرون یا همسرم بفهمه که رفتم بیرون ک ...

بگو حبسم کرده چطوری بیام.......کاش این قدرتو داشتم تمام مردایی که اینجوری ظلم میکنن رو زنده به گور میکردم

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

بخدا من یکی خودم گیر شرایطمم یک اینکه پناه ندارم چون شهرمون کوچیکه نمیتونم مستقل باشم دو خانوادم پسم میزنن 

وگرنه با مردی که بچه دو ماهه تو شکمم از لگدا و مشتاش بیوفته چیزی واسه محبت و عشق و زندگی نمیزاره بعد اون روز انگار من مردم و هیچی برام مهم نیست 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
عزیزم زور شما با زور مردتون یکیه آیا؟

نه . اما بالاخره ازخودم دفاع میکردم . حداقلش این بود نمینشستم بزنه و منم گریه کنم . اولاش اونقدر میزد که خونی و مالی میشدم . الان خودش میگه دستم بشکنه . اما واقعا از خودم دفاع میکردم . اگه هم میخورد بهش هم میزدم . حالا هرجوری بود