2777
2789
عنوان

کتک خوردن از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8219 بازدید | 250 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیتونی بری ازش شکایتی چیزی کنی؟؟ 

تو شهر کوچیک با پدری برم که میزنه تو دهنم جلو شوهرم یا با مادری که میگه گوه میخوری میای خونه ما طلاق بگیری درو برات باز نمیگنم با کی برم شکایت گنم با کی برم پاسگاه جلو صد تا سرباز و مرد 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

من مامانم میگه قبلا پدرم دست بزدن داشت .. یکبار برگشتم گفتم بهش که باید ولش میکردی وقتی جوآن بودی .مادرم گفت ن میخواستم شما زیر دست خانواده پدرت بزرگ بشید .. 

قربان وفای سگ ♥️
اونا خیلی احمق تشریف دارند یا زندگیشونو دوست دارند یا خیلی نفهمند که نمیتونند جلوی کتک شوهرشونو بگیر ...

وای یه خانوم سن بالایی هست اینقدر مظلوم و مهربونه میگف خوشگل بوده شوهرش میزده تو صورتش می گفته چون خوشگلی که زشت بشه با خواهر بردارش قطع رابطه بوده با برادرش حرف میزده شوهرش میزدتش سرشم هوو اورده میگفت حق اصلاح صورت کردنم نداشته ..حرفاش یه کتاب میشد🙁

من گفتم طلاق بگیر ؟؟ همیشه باید کسی حمایت کنه؟ پاشو خانمی عاقلی برو پزشکی قانونی باباشو بیارن جلو ...

مشکلم همینه .اگه برادر وپدر و مادری داشتم به فکرم بودن حتما پشتم بودن نه اینکه جلو شوهرم پستم کنن چون من مطلقه بودم گناه من اینه 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

شوهرمنم امروزیه  ولی باز وقتی عصبانی میشه حال به حالی میشه بیاوببین...حتی تاشیش ماه بارداریمم  کتک زده...اما یه کاری کردم که الان فقط وقتی عصبانی میشه هندزفری میذاره گوشش باگوشیش بازی میکنه    درحدی بودکه‌ از ست چاقوی جهازم  ساتور برمیداشت منومیترسوند    گریه هم میکردم دستشومیذاشت رودهنم اونقدرفشارمیداد تاکسی نشنوه صدامو

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

این مردای که دست بزن دارن از لحاظ روحی مشکل دارن باید درمان شن وگرنه آدم سالمو عاقل کتک کاری نمیکنه....این خانومایی هم که کتک میخورن خانواده ایی ندارن که پشتشون باشه از ترس بی کسیو تنهایی تحمل میکنن وگرنه هیچ کس دوس ندارن کتک بخوره و تحقیر بشه

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.
مشکلم همینه .اگه برادر وپدر و مادری داشتم به فکرم بودن حتما پشتم بودن نه اینکه جلو شوهرم پستم کنن چو ...

حالا ک حامی نداری خودت حامیت شو بجنگ حامیم پیدا میکنی بخدا مونیکا

❤️ Seni seviyorum 
تو شهر کوچیک با پدری برم که میزنه تو دهنم جلو شوهرم یا با مادری که میگه گوه میخوری میای خونه ما طلاق ...

عزیز دلم نمیشه از بهزیستی یا اورژانس اجتماعی و اینا کمک بگیری؟؟ باید یه کاری بکنی به هر حال

شوهرمنم امروزیه  ولی باز وقتی عصبانی میشه حال به حالی میشه بیاوببین...حتی تاشیش ماه بارداریمم & ...

منم مثلا امروزی بود متولد 67. اما آدمش کردم . اما خیلی روزای بدی بود . بد...