2777
2789
عنوان

کتک خوردن از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 8219 بازدید | 250 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول نیست اعصاب ملت شخمی تخمی شده پول ندارن خرج زن و بچه بدن خسته ان از تلاش زیاد ولی پول کم

فکر نکنم بخاطر پول باشه یکیشون با دوتابچه دختر ..زنشو ول کرده رفته زن گرفته قبلش  هم کلی کتکش میزده دندونشم شکسته..حالا خانومه اینقدرم مهربونه بنده خدا

فقط وسايل كتك زدن فرق داشته . قديم جوري ك مام بزرگم تعريف ميكنه ميگه بابا بزرگم با زنجير ميزدش😐 الان يكم لطيف تر شدن با كمربند بزنن فكر كنم 😂😂😂😂 

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!

همسر من که پولداره خونه داره ماشین داره کوفت داره زهر مار داره ولی منو کتک میزنه بهم فحاشی میکنه 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

واقعا چطور میشه آدم کتک بخوره بازم بخواد پای اون زندگی بشینه !! چطور بازم میتونه بره تو بغل اون مرد ! حالا اگه یه بار باشه شاید جای بخشش داشته باشه ولی اینایی که همش کتک میخورن بازم صداشون در نمیاد چطور تحمل میکنن !

خودت اجازه میدی

اجازه میدم ؟؟؟؟؟چیکارش کنم تا یه حرفی میزنم کتکم میزنه خانواده داشتم و پناهی داشتم یه لحظه صبر نمیکردم یا اگه شهر بزرگی بودم مستقل زمدگی میکردم 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
اجازه میدم ؟؟؟؟؟چیکارش کنم تا یه حرفی میزنم کتکم میزنه خانواده داشتم و پناهی داشتم یه لحظه صبر نمیکر ...

من گفتم طلاق بگیر ؟؟

همیشه باید کسی حمایت کنه؟

پاشو خانمی عاقلی برو پزشکی قانونی باباشو بیارن جلو چشمش ببینم میزنه باز

❤️ Seni seviyorum