2777
2789
عنوان

کتک خوردن از همسر

8179 بازدید | 250 پست

با چند تا خانوم  با کاروان اومدیم مشهد چند تاشون درد دل میکردن که از شوهراشون کتک میخوردن واقعا مرد دست بزن دار این قدر زیاده؟ فکر میکردم این چیزا مال قدیماس فقط..اعصابم ریخت بهم از مظلومیت خودمون😞😞

پول نیست اعصاب ملت شخمی تخمی شده پول ندارن خرج زن و بچه بدن خسته ان از تلاش زیاد ولی پول کم

پول دار بودن تضمین زندگی خوب نیست.درسته شرط مهمیه ولی تضمین نمیکنه.کلا پول و علم و شهرت با خودشون شعور نمیارن.کسایی میتونن خوشبخت باشن که از حداقل شعور برخوردار باشن.چه تو زندگی مجردی چه متاهلی.اونی که شعور داره با هیچی هم میتونه زندگی بسازه ولی اونی که شعور نداره دنیا رو هم بهش بدی تباه میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی زیاده احتمالا تو فک و فامیلامونم هس فقط میخوان آبروداری کنن چیزی نمیگن

البته تو نسل قدیمیا زیاده من تو نسل جدید ندیدم یه مردی دست بزن داشته باشه یا یه دختری چنین چیزی رو تحمل کنه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
بله خیلی زیاده احتمالا تو فک و فامیلامونم هس فقط میخوان آبروداری کنن چیزی نمیگن البته تو نسل قدیمیا ...

من متاسفانه دارم تحمل میکنم 😢😢😢انسل قدیم بهتر بودن تا من 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢
بله خیلی زیاده احتمالا تو فک و فامیلامونم هس فقط میخوان آبروداری کنن چیزی نمیگن البته تو نسل قدیمیا ...

شوهرم میزنه من تحمل میکنم ب همین راحتی

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون

زنی ک وایسته ازشوهرش کتک بخوره همون بهترک کتک بخوره،،چ حقی داره مردی روزنش دست بلندکنه!

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊