با چند تا خانوم با کاروان اومدیم مشهد چند تاشون درد دل میکردن که از شوهراشون کتک میخوردن واقعا مرد دست بزن دار این قدر زیاده؟ فکر میکردم این چیزا مال قدیماس فقط..اعصابم ریخت بهم از مظلومیت خودمون😞😞
پول نیست اعصاب ملت شخمی تخمی شده پول ندارن خرج زن و بچه بدن خسته ان از تلاش زیاد ولی پول کم
پول دار بودن تضمین زندگی خوب نیست.درسته شرط مهمیه ولی تضمین نمیکنه.کلا پول و علم و شهرت با خودشون شعور نمیارن.کسایی میتونن خوشبخت باشن که از حداقل شعور برخوردار باشن.چه تو زندگی مجردی چه متاهلی.اونی که شعور داره با هیچی هم میتونه زندگی بسازه ولی اونی که شعور نداره دنیا رو هم بهش بدی تباه میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونا خیلی احمق تشریف دارند یا زندگیشونو دوست دارند یا خیلی نفهمند که نمیتونند جلوی کتک شوهرشونو بگیرند یا عشق کتک خوردنو دارند وگرنه میتونند برند شکایت