2777
2789
هنوز مشخص نیست. هفته دیگه باید برم سونو. منم این هفته ها فکر میکردم سخته. اما الان دیگه نمیتونم بخوا ...

الهی بگردم ان شالله به سلامتی و راحتی فارغ شی .شما ورم کردی؟

این نیز بگذرد ❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه گلم . ایشالا وقتی بیان خستگیامون در میاد . فقط ما درد همو میفهمیم .  اطرافیانم وقتی می ...

خدا خودش هوامونو داره.سالم و صالح باشن کافیه.من که هیچ چیز مقوی نخوردم تا ب امروز

من از امروز میخوام روغن زیتون ب پاهام بزنم ببینم خوب میشم

طب سنتی میگفت روغن زیتون با یه قاشق پودر سیاه دونه و یه ق پودر دارچین خیلی خوبه برا درد بدن تو بارداری منتها من حوصلم نشده هنوز استفاده کنم انقد بی حالم

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
اون برا چیهست.دکتر من احساس میکنم گیجه میخوام عوض کنم.

ماله تهوعه . عوارضش زیاده . آخرین درجه از داروهاییه که برا تهوع میدن . به من داده دکترم ولی فرقی نداره . اصن هیچی . 

فاطی جون خواهر یه سونو برو از نگرانی در بیای . من فشارم میفته تکوناش ببشتر میشه تازه حالمو بدتر میکنه . من برعکسه خیلیام . همه میگن با چیزای شیرین بیشتر تکون میخوره . 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...

من تا الان خوب بودماااا، نه ويارى نه هيچى..

يكى ٢هفته س همه ش ترش مى كنم 😖 خيلى حالت بديه

منم دلم مى خواد طبيعى زايمان كنم ولى نميدونم پياده روى از كى شروع كنم!؟ چقدر در روز باشه و اينا..

من موقع خواب خيلي اذيت ميشم،شكمم نصفش ميمونه زيرم موقع خواب بايديه جوري بخوابم بچه اذيت نشه،همش پهلوبه پهلوميشم واحساس سنگيني دارم،نفسم ميگيره،خيلي نميتونم سرپاباشم همش دلم ميخواد درازبكشم،چون ميشينم شكمم جمع ميشه،كمردرد دارم اما خيليم زيادنيست،تهوع روكه هنوزم دارم واوغ ميزنم،صبحاپاميشم مثل ميت ميفتم وطول ميكشه تاسرپاشم تازه اونم باكمك دميترون،باهمه اينا خيلي حس خوبي دارم مخصوصا وقتي لگدميزنه وميچرخه تودلم

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻
سلام خوشگلا من سه ماه دومم. فعلا عشق و حاله البته بقیه میگن اینجوریه سه ماه سوم ظاهرا خیلی ادم سن ...

اره واقعا سه ماه دوم بهترین دوران بارداریه برا من که اینجوری بود ویارارم کم شده بود سنگین هم نبودم الان ولی همه نوع دردی دارم

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
خدا خودش هوامونو داره.سالم و صالح باشن کافیه.من که هیچ چیز مقوی نخوردم تا ب امروز

حتما همینجوره . توکل به خودش😊 منم وقتایی ک خوبم فقط بستنی میخورم و آب . بقیه روزام ک حالم بده فقط خاب میرم . اونم خابش جوری نیس ک خستگیمو در ببره . سر درد و بیحالی دارم . 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
خدانکنه گلم . ایشالا وقتی بیان خستگیامون در میاد . فقط ما درد همو میفهمیم .  اطرافیانم وقتی می ...

منم مثل شمام. مخصوصا تو بعصی تاپیکها وقتی نظر میدی دیدی یهو این اقدام بارداریا میان حمله میکنن به باردار و خودشونو و نی نی هاشونو نفرین میکنن؟؟؟؟؟ انگار با خودشون درگیرن بعضیاشون... اعصاب ادمو خورد میکنن...

ولی عزیزم بیخیال همه چیزایی که میگن. مطمئن باش نی نی ت سالم و قوی و خوشگله😍😍😍

نی نی رو عشق است