الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از امروز میخوام روغن زیتون ب پاهام بزنم ببینم خوب میشم
طب سنتی میگفت روغن زیتون با یه قاشق پودر سیاه دونه و یه ق پودر دارچین خیلی خوبه برا درد بدن تو بارداری منتها من حوصلم نشده هنوز استفاده کنم انقد بی حالم
اون برا چیهست.دکتر من احساس میکنم گیجه میخوام عوض کنم.
ماله تهوعه . عوارضش زیاده . آخرین درجه از داروهاییه که برا تهوع میدن . به من داده دکترم ولی فرقی نداره . اصن هیچی .
فاطی جون خواهر یه سونو برو از نگرانی در بیای . من فشارم میفته تکوناش ببشتر میشه تازه حالمو بدتر میکنه . من برعکسه خیلیام . همه میگن با چیزای شیرین بیشتر تکون میخوره .
خدا خودش هوامونو داره.سالم و صالح باشن کافیه.من که هیچ چیز مقوی نخوردم تا ب امروز
حتما همینجوره . توکل به خودش😊 منم وقتایی ک خوبم فقط بستنی میخورم و آب . بقیه روزام ک حالم بده فقط خاب میرم . اونم خابش جوری نیس ک خستگیمو در ببره . سر درد و بیحالی دارم .
خدانکنه گلم . ایشالا وقتی بیان خستگیامون در میاد . فقط ما درد همو میفهمیم . اطرافیانم وقتی می ...
منم مثل شمام. مخصوصا تو بعصی تاپیکها وقتی نظر میدی دیدی یهو این اقدام بارداریا میان حمله میکنن به باردار و خودشونو و نی نی هاشونو نفرین میکنن؟؟؟؟؟ انگار با خودشون درگیرن بعضیاشون... اعصاب ادمو خورد میکنن...
ولی عزیزم بیخیال همه چیزایی که میگن. مطمئن باش نی نی ت سالم و قوی و خوشگله😍😍😍