2777
2789
ای واای هنوز ویار داری؟ چقد سخت من از هفته ۱ه خدا رو شکر تموم شد ولی الان هم گهگداری یکی دو هفته یه ...

اره بهارجون . خسته شدم واقعا . کلافم . یه قطره اب خنک نمیتونم بخورم .

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جووون اتاقشو چیدی ؟من نه هنوز همه خریداش انبار شده گوشه اتاقش هنوز چوبش نیومده.

اره عزیزم از پنج ماهگی خریدم.چون هرچقدر ماه بارداری بالاتر بره نمیشه رفت بیرون خرید کرد،هم ب خاطر گرما،هم ب خاطره اینکه تا یه ذره راه میرفتم زودی فشارم میوفتاد...

اره قشنگم  امروز بعده یکماه رفتم خیره سرم ازمایش قند بدم و یه سری چکاپ بخاطر تیروییدم . سه روز ...

تکون یکیشو حس میکنم اون یکی رو نه.الهیبمیرم برات.نمیدونم که چرا بدشانسیم.من انقدر خستم چیزی. خوشحالم نمیکنه.برا منم دوباره ازتیرویید نوشتن

نترسون دیگه منوووو الان هم سخته والا.برا شما کی زده تاریخ زایمانو ؟طبیعی یا سز؟

هنوز مشخص نیست. هفته دیگه باید برم سونو. منم این هفته ها فکر میکردم سخته. اما الان دیگه نمیتونم بخوابم. یکی دو ساعت نیمه نشسته میخوابم. 

قربون بودنت برم پسرم... 
داغووووؤنم.ازپا درد و بالا اوردن.بخدا هنوز رو تختم

منم زانوم خیلی درد میکنه همش خوابیدم بالا اوردنم کمتر شده ولی ورم اذیتم میکنه دست و پام به شدت درد میکنه از درم

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
تکون یکیشو حس میکنم اون یکی رو نه.الهیبمیرم برات.نمیدونم که چرا بدشانسیم.من انقدر خستم چیزی. خوشحالم ...

خدانکنه گلم . ایشالا وقتی بیان خستگیامون در میاد . فقط ما درد همو میفهمیم . 

اطرافیانم وقتی میگن اینو بخور خوشگل بشه اونو بخور باهوش بشه اعصابم میریزه بهم . همش فک میکنم یه بچه ی خنگ و کچل و زشت گیرم میاد 😂😂😂

البته شوخی کردم . هرکی مثه ما بوده بچه هاشون خیلی خوشگل و باهوش شدن . خدا یه جا جبران کرده 😊😉

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...