2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته از ی طرف دلم میخاد زودتر زایمان کنم ار ی طرف دیگم ب زایمان نزدیک دارم میشم استرس ترس دلهره ولم نمیکنه.

خانما شما طبیعی میخاین زایمان کنین؟؟

فرشته کوچولو من ۱۰مهر زمینی شد   خداجونم شکرررت
بستری ام بخاطر ویار و کم ابی بدنم 😑

ای واای هنوز ویار داری؟ چقد سخت من از هفته ۱ه خدا رو شکر تموم شد ولی الان هم گهگداری یکی دو هفته یه بار شبل تهوع میگیرم اصلا جرات نمیکنم شبا مسواک بزنم

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
خیلی سخته از ی طرف دلم میخاد زودتر زایمان کنم ار ی طرف دیگم ب زایمان نزدیک دارم میشم استرس ترس دلهره ...

من دلم میخواد طبیعی باشه ولی فک‌نکنم بتونم کل دوران بارداری و استراحت بودم اصلا بدنم امادگیشو نداره

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
دوس دارم‌این چند هفته هم زودتر تموم شه فندوقمو بغل کنمممم...خسته شدم از بس میرم در اتاقشو باز میکنم ...

ای جووون اتاقشو چیدی ؟من نه هنوز همه خریداش انبار شده گوشه اتاقش هنوز چوبش نیومده.

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
ایوای بنیتا شما هم خوب نشدی؟ بیمارستان بستری هستی؟

اره قشنگم 

امروز بعده یکماه رفتم خیره سرم ازمایش قند بدم و یه سری چکاپ بخاطر تیروییدم . سه روزه هیچی نمیتونم بخورم فقط تهوع ‌ . اولین سرنگ خونو ک گرفت حالم بد شد . بستریم کردن . 

نی نیا شما تکوناش خوب شد ؟ 

چرا بچه های آبان انقد زجر کش میکنن ماماناشونو 😂😂

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...