2777
2789
عنوان

دیروز فهمیدم بچه م دختره😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 116 پست
الهی ۷دا دلتو شاد کنه خواهرم. از خدا میخوام مشکلت حل بشه  و خدا نعمتشو در حقت تمام کمه ک یه دخت ...

مرسی عزیزم خدا بچه تورو هم صحیح و سالم بزاره تو بقلت اینقدر خوشگل و ماه باشه که هوس پسر نکنن

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 
بخدا دختر پسر نداره.خداکنه سالم و صالح باشن اگ بخوان ادم رو بیامرزن فرقی نداره چی باشن. هم دخترش خو ...

الهی آمییییییییین....انشالله همه ی بچه ها صدقه ی جاریه  ی پدر و مادر باشن همیشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید نمیدونستم مال دختر دارهاس تاپیک😏 منم حرف بدی نزدمممم که شما خرص میخورییی برو جملات منو ...

من عاششششششششق پسرم .داداش هم نداشتم .

لباس پسرونه میبینم دلم میره .ولی خدا نخاسته بهم پسر بده تو سونو ۱۵ هفتگی گفتن دختره.الان همش تو این فکرم چطوری ناز و اداهای دخترمو بخرم.

اخه منم چون داداش نداشتم فرزند اول هم بودم تقریبا عین پسرا بزرگ شدم.هیچوقت بابام برام لباسای چین چینی نخرید .

هیچوقت ناز نکردم .چون میخاستم برای مامان و بابام پسر باشم 

الان سختمه با دختر ارتباط گرفتن خدا کمکم کنه 

برام دعا کنید  

من بچه اولموخودمون دختردوست داشتیم ودخترشدوبچه دومم هم واسمون فرقی نداشت حالاخوشمون میومدپسرباشه ولی دختربودنش ناراحتمون نمیکرد،تااینکه توآنومالی گفت دختره ،دقیقاازاونروزهمه پزپسرشون رومیدن  مثلاجاریهاوخواهرشوهروحتی خواهرام ،من قبلم این حرفارونشنیده بودم ولی ازوقتی بچه دومم دخترشدیهوانگارهمه عالم دختردوست شدن

من عاششششششششق پسرم .داداش هم نداشتم . لباس پسرونه میبینم دلم میره .ولی خدا نخاسته بهم پسر بده تو س ...

دختر اونقد ناز داره خودش آدم‌نمیتونه نازشو نخره. خیالت راحت. انشالله که سالم و صالح باشه گل دخترت.

من بچه اولموخودمون دختردوست داشتیم ودخترشدوبچه دومم هم واسمون فرقی نداشت حالاخوشمون میومدپسرباشه ولی ...

همه همینن‌‌‌‌‌..... حالا پسراشون بزرگ که میشن و غد بازی درمیارن تازه دختردوست میشن.

همه همینن‌‌‌‌‌..... حالا پسراشون بزرگ که میشن و غد بازی درمیارن تازه دختردوست میشن.

اینقدبهم تیکه انداختن وپسرشونوبه رخ کشیدن مادرشوهرم بیشترازهمه تاحدی که ازاوردن بچه دوم پشیمون شدم ،چه فایده داره فعلاکه بایدپزهاوتیکه های حال بهم زنشون روتحمل کنم حالاشایدپسراشون خیلیم خوب شد

اینقدبهم تیکه انداختن وپسرشونوبه رخ کشیدن مادرشوهرم بیشترازهمه تاحدی که ازاوردن بچه دوم پشیمون شدم ، ...

خاک تو سرشوم که این همه علاف و بیکار و معتاد و نمیبینن و باز از دختر فرارین