2777
2789
عنوان

اقدامي هاي اين ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 76 پست
من شنیدم لک لانه گزینی قهوه ای یا صورتیه.البته بوده برا بچه ها که قرمزم بوده ولی خیلی کم.

مال منم قهوه ايه ولي اول لك بود و كاملا با پريود متفاوت بود مثل خون ابه بود ولي بعد چند ساعت مقدارش زياد شد من از اين مي ترسم وگرنه بو و رنگش كاملا با پريودام متفاوته

منم دقيقا سي مرداد موعدمه چه جالب ما از ١٢ تا ٢٢ يك شب در ميون اقدام بوديم

چه جالب😍

ما هم از ۱۲ فکر کنم تا ۱۹ رفتیم

بعد ۶ یا ۷ روز بعد اولین اقدامم یه لک ریز دیدم الان دیگه لک ندارم اما دل و کمرم درد میکنه

به توکل نام اعظمت خوبه همیشه دارمت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص براي تقويت تخمك خورديد؟ 

هر کاری که لازم بوده انجام دادم. واقعا دیگه دوست ندارم راجع به کارهایی که تا حالا کردم صحبت کنم. اما ... این دور از عدل و انصاف خداست. اگه نوبتی هم بود باید تا الان نوبت من می رسید.... اما اون بالاسری نمی خواد. باشه اشکالی نداره. اون نمی خواد...... دیگه منم نمی خوام 

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
چه جالب😍 ما هم از ۱۲ فکر کنم تا ۱۹ رفتیم بعد ۶ یا ۷ روز بعد اولین اقدامم یه لک ریز دیدم الان دیگه ...

مال منم دقيقا همينجوري بود ولي بعدش مقدار خونش بيشتر شد و رنگ قهوه اي هست و حالت خون ابه با پريود فرق داره من كه همش دعا دعا مي كنم لانه گريني باشه

منم اولش خيلي ريز ديدم فرداش بيشتر شد اميدوارم فردا مال شما قطع بشه خوب استراحت كن

مال من الان قطعه ان شا الله مال شما هم قطع بشه و لک لانه گزینی بوده باشه

اگر میگی با پریود رنگش فرق داشته گمونم همونه

هر کاری که لازم بوده انجام دادم. واقعا دیگه دوست ندارم راجع به کارهایی که تا حالا کردم صحبت کنم. اما ...

مطمن باش خير و صلاح ما همسايه امون يك بچه داره سندروم دان هست عصر ها كه ميشه شروع مي كنه جيغ زدن من همش مي گم خدايا اگه صلاحمون بهمون بده اگه سالم بده راضيم به رضات

مال منم دقيقا همينجوري بود ولي بعدش مقدار خونش بيشتر شد و رنگ قهوه اي هست و حالت خون ابه با پريود فر ...

نگران نباش ان شا الله همونه

به نظرت کی باز بی بی بزنیم؟

نگران نباش ان شا الله همونه به نظرت کی باز بی بی بزنیم؟

من ديگه گذاشتم پانزده روز ديگه چون بتا هم دادم منفي بود چون مي گن بتا سه روز بعد موعود و بي بي چك پنج روز بعدش نشون ميده