2777
2789
عنوان

اقدامي هاي اين ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 76 پست
باید سه چهار روز قبل موعد دیده بشه.یعنی زمانی که انتظار پریودی رو نداری.

والا من اصلا انتضار پريودي نداشتم شاخ دراوردم خون ديدم چون تا حالا سابقه نداشته زودتر پريود بشم هميشه ديرتر بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ديگه گذاشتم پانزده روز ديگه چون بتا هم دادم منفي بود چون مي گن بتا سه روز بعد موعود و بي بي ...

تحملش سخته کاش میشد بریم مسافرتی جایی سرمون گرم بشه من دارم از فضولی هلاک میشم😂

به توکل نام اعظمت خوبه همیشه دارمت...
مطمن باش خير و صلاح ما همسايه امون يك بچه داره سندروم دان هست عصر ها كه ميشه شروع مي كنه جيغ زدن من ...

شما هیچ کدوم حال من رو درک نمی کنید. چون همتون تازه اقدام کردید و تازه نفس هستید... اما من دیگه بریدم. این حرفا بیشتر عصبیم می کنه تا آروم. خیلی وقت بود حتی این جور تاپیک ها که راجع به بچه بود رو نمی خوندم اماا امشب دوباره وسوسه شدم بخونم و حالم رو دوباره بد کردم. 

انشاالله شماها خیلی زود نتیجه بگیرید و احساس من رو هرگز هرگز تجربه نکنید. موفق باشید. 

من می رم راحت صحبت کنید. شبتون بخیر

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
شما هیچ کدوم حال من رو درک نمی کنید. چون همتون تازه اقدام کردید و تازه نفس هستید... اما من دیگه برید ...

براتون از ته ته قلبم دعا مي كنم در اوج ناباوري و انتظار نداشتن خدا خودش رو بهتون نشون بده و دلتون رو شاد كنه انشالا

والا من اصلا انتضار پريودي نداشتم شاخ دراوردم خون ديدم چون تا حالا سابقه نداشته زودتر پريود بشم هميش ...

۶ تا ۱۲ روز بعد لقاح لک دیده میشه.حساب کن ببین لکه بینیت تو این روزا بوده یا نه.

لقاح دو روز بعد تخمک گذاریه.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

سلام بچه ها بازم من

من ترشحم کاملا قطع شده همیشه ترشح داشتم بعد اقدام حتی روزهای معمولی یه حد نرمال داشتم

از اونطرفم سینه هام خیلی بزرگ شدن که از سوتینام میزنه بیرون آخه من سینه هام کوچیکه خودش هیچوقت خط نمیفته هم بزرگ شدن هم دردناک مخصوصا سمت راستی بزرگتر شده برعکس همیشه که سمت چپی بزرگتر بود.

از یه جهتم همش حس پری دارم.

کل یخچالو امروز خوردم باور میکنید؟الان میخوایم بریم خرید در این حد من امروز چیز خوردم که یخچال خالی شده.تا حتی به خامه و عسل رحم نکردم این موقع نشستم خوردم چیکارکنم همش گرسنمه

امروز روز27پریم بود

هی میخوام به علائم فکر نکنم ولی هی میاد سراغم کمرم هم که داره میشکه کشاله رونم و تخمدونام و لگنمو سینمم هی تیر میکشه آخه چیکار کنم خدا

کاش حامله باشم دردارو بخدا بیشترشم تحمل میکردم بخاطر بچم

نیازمند معجزه
سلام بچه ها بازم من من ترشحم کاملا قطع شده همیشه ترشح داشتم بعد اقدام حتی روزهای معمولی یه حد نرمال ...

گيسو جون اصلا فكر نكن بهش بزار از موعود گذشت برو بتا بده انشالا مامان بشي اين ماه اگه صلاحته 🌹😘