2777
2789
عنوان

دوبار پريودي در يك ماه

282 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من اين ماه اقدام كرده بودم براي بارداري ولي امروز افتادم به خونريزي رفتم دكتر بتا دادم منفي بود ولي هنوز ده روز تا پريود بعديم مونده الان موندم اين پريوده چي بوده؟ بار قبل چهارم مرداد پريود شدم و سيكلتم ٣٠ روزه بوده الان روز ٢٤ مرداد دوباره پريود شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا دفعه اول که اقدام میکنی بدنت یکم به هم میریزه چیز مهمی نیست اگه خیلی نگرانی برو چکاپ

چكاب قبل اقدام رفتم همه چي نرمال بود بله دفعه اول بود خودمم احساس مي كنم بدنم بهم ريخته مي خوام ببينم كسي اينجوري بوده چند ماه بعدش باردار شده؟

نه هنوز  چندماهیه در حال اقدامم امروزم که گذشت روز25 سیکل این ماهم بود

شما دكترتون چي گفت بهتون؟ به من گفت چون سونو و ازمايش هاي هورمونيت نرمال روز ١٤ برو يك سونو بده ببينيم تخمك گذاري داري يا نه