سلام دوستان من اين ماه اقدام كرده بودم براي بارداري ولي امروز افتادم به خونريزي رفتم دكتر بتا دادم منفي بود ولي هنوز ده روز تا پريود بعديم مونده الان موندم اين پريوده چي بوده؟ بار قبل چهارم مرداد پريود شدم و سيكلتم ٣٠ روزه بوده الان روز ٢٤ مرداد دوباره پريود شدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شوهرم بخاطر کارش پیش اومد و یهویی مجبور شد بره روزایی که حس میکنم باید انجام میشد نشده من دقیقا ...
مال ما يك شب در ميون بود تا اينكه امروز افتادم به خونريزي از ترس داشتم سكته مي كردم سريع رفتم پيش دكترم گفت با بار اول كم پيش مياد باردار بشن صبر كن عجول نباش گفت تا دو هفته ديگه صبر كن ببينيم اين خونه چيه چون من موعود پريودم ده روز ديگه همش مي گم نكنه لانه گزيني باشه امروز بتا دادم منفي بود ولي به نظرم زود چون ما ديروز هم اقدام داشتيم