2777
2789
عنوان

دوبار پريودي در يك ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 34 پست
منم این ماه اقدام بودم امروز روز ۴۴ سیکلگه و هنوز نشدم.باردارم نیستم.این اقدام بلا ملا سر آدم میاره

مال من زود شده مال شما ديره بله من خوندم تو اينترنت نوشته بود به خاطر تغييرات تو رحم هست حالا جالبيش اينه من هميشه ديرتر ميشدم ولي هيچ وقت زود نميشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دكترتون چي گفت بهتون؟ به من گفت چون سونو و ازمايش هاي هورمونيت نرمال روز ١٤ برو يك سونو بده ببين ...

من سونو کرد گفت وضعیتت خوبه برو اقدام دیگه این ماه خیلی جدی اقدام کردم جدی تر از همیشه

بی صبرانه منتظرم ک نی نی تو دلم باشه و پری نیاد

اره دکتر به دوست منم گفته بود14پری برو سونو که اگر تخمک داشتی اقدام کنی

نیازمند معجزه
نه اون دومی که کیست داشتم چند ماه قبلش امپول جلوگیری زده بودم کل سیستم بدنم رو بهم ریخته بود سر اون ...

ايشالا هر چي قسمت هممون همون بشه من يكم ترسيدم واقعيتش چون سابقه نداشت دوبار در يكماه پريود بشم

من سونو کرد گفت وضعیتت خوبه برو اقدام دیگه این ماه خیلی جدی اقدام کردم جدی تر از همیشه بی صبرانه من ...

بله منم اين ماه مي خوام جدي تر اقدام كنم، شما هر شب اقدام مي كنيد يا يك روز در ميون كافيه؟ 

بله منم اين ماه مي خوام جدي تر اقدام كنم، شما هر شب اقدام مي كنيد يا يك روز در ميون كافيه؟ 

من شوهرم بخاطر کارش پیش اومد و یهویی مجبور شد بره

روزایی که حس میکنم باید انجام میشد نشده

من دقیقا از روز اتمام پری شروع کردم به اقدام 

در کل شنیدم میگن یه شب در میون بهتره ولی من طبق این انجام ندادم

من6 و7و10و14و19و23پری اقدام داشتم

نیازمند معجزه
من شوهرم بخاطر کارش پیش اومد و یهویی مجبور شد بره روزایی که حس میکنم باید انجام میشد نشده من دقیقا ...

مال ما يك شب در ميون بود تا اينكه امروز افتادم به خونريزي از ترس داشتم سكته مي كردم سريع رفتم پيش دكترم گفت با بار اول كم پيش مياد باردار بشن صبر كن عجول نباش گفت تا دو هفته ديگه صبر كن ببينيم اين خونه چيه چون من موعود پريودم ده روز ديگه همش مي گم نكنه لانه گزيني باشه امروز بتا دادم منفي بود ولي به نظرم زود چون ما ديروز هم اقدام داشتيم

مال ما يك شب در ميون بود تا اينكه امروز افتادم به خونريزي از ترس داشتم سكته مي كردم سريع رفتم پيش دك ...

ان شالله که بارداری

ولی معمولا لانه گزینی 3.4روز قبل موعد پریود یا 2.3روز بعد موعد پریود اتفاق میفته

که معمولا خانما با خونریزی پریود اشتباه میگیرنش

اما امیدوارم واسه شما لقاح زود صورت گرفته باشه و باردار باشید و خون لانه گزینی باشه

نیازمند معجزه
مال ما يك شب در ميون بود تا اينكه امروز افتادم به خونريزي از ترس داشتم سكته مي كردم سريع رفتم پيش دك ...

برو تاپیک لانه گزینی من گذاشتم بخون

اصلا بری کل تاپیکای من راجع به بارداری😂

نیازمند معجزه