2777
2789
عنوان

ازمایش بتا دادم . خانومه تو ازمایشگاه خیلی نگرانم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 68 پست
مال من دو روز بعد تاخیر 27 بود ،الان ده روز بعد تاخیر 250 شده ،هیچ امیدی ندارم ،مال تو نرماله ،خوبه ...

عزیزم

نگران نباش امید ددشته باش

خدا به همه مون کمک کنه ایشاله

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل ما خانوما اینه عجولیم هم برای بتا هم برای سونو باید صبر کرد من یازده روز بعد از تاخیری رفتم بتا دارم بعدش دکتر گفت شش هفته پنج روز بودم گفت بروسونوی قلب که من گفتم نمیرم کهاسترس بگیرم هشت هفته رفتم...

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
خوبه که احتمالا پسر داری من دو روز بعد از موعدم 21بود

نه بابا ربطی نداره،من دوروز بعد موعدم هزار بودبتام

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
حتما باید تکرار کنم !؟  اگه پایین اومده باشه ینی تمومه!؟

پايين كه نمياد حتما تكرار كن شايد حد نرماله ٤٨ساعته بالا نره كمتر بالابره اما قطعا بارداري سالم داري فقط تكرار كن خيالتو راحت كن يا هفته ديگه برو سونو 

وای خدایااسم کاربریت قرار بود اسم دخترم باشه😍نی نی من نه ماه دختر بود یهو هفته اخر پسر شد😀مَهان به ...

وای یعنی آنومالی اشتباه گفت؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
وای خدایااسم کاربریت قرار بود اسم دخترم باشه😍نی نی من نه ماه دختر بود یهو هفته اخر پسر شد😀مَهان به ...

قربونت برم مرسی

خدا نگه داره برات عزیزم

ایشالا ولی لحظه ،به لحظه که جوابای بقیه رو میخونم ناامید میشم کلن .یه سال اقدامم

ای جان

خدا حاجتتو داده پس

ایشاله پاگیر بشه توی دلت

ایشالا ولی لحظه ،به لحظه که جوابای بقیه رو میخونم ناامید میشم کلن .یه سال اقدامم

جواب همه که امیدوارکنندست

مشکل ما خانوما اینه عجولیم هم برای بتا هم برای سونو باید صبر کرد من یازده روز بعد از تاخیری رفتم بتا ...

آی اره خیلی عجولم من

دست خودمون نیست که

این حس مادرانه اس از پا درمون میاره...