2777
2789
عنوان

ازمایش بتا دادم . خانومه تو ازمایشگاه خیلی نگرانم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 68 پست

۱۹۰ خوبه عزیزم،،زنه چرت گفته 

من خیلیا رو شنیدم با بتای شونزده،،سی و این عددا بارداری سالمی داشتن

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه عزیز برای من روز۲۸امم بتام۹۸بودش دوباره تکرار کردم که خداروشکر زیاد شده بود شما هم نگران نباش عزیز 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
کسی بوده مثل من بتاش 190 باشه!؟ واقعا خطرناکه!؟

ان شاالله خطر ناك نيست آزمايش دوم ميگه خطر ناكه يا خير خطرشم فقط بارداري خارج از رحم است يا پوچ كه هردو احتمالش چند روز بود از زمان دوره گذشته بود آز دادي

کسی بوده مثل من بتاش 190 باشه!؟ واقعا خطرناکه!؟

خوبه‌که😐😐😐 نگران نباش

همیشه بتا رو تکرار‌میکنن تا ببینن تو ۴۸ ساعت دو برابر شده یا نه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

عزیزم زود دادی من 150 بود بعد یه هفته رفتم شد 700. نگران نباش دیر تشکیل شده حتما

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خوبه که احتمالا پسر داری من دو روز بعد از موعدم 21بود

اره دقیقا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....