2777
2789
عنوان

مادر شوهرم داره واسه ما دنبال خونه میگرده 😡😦

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی ؟ جمع کنید زندگیتونو ..شما دادگاهم برید دادگاه حقو میده ب شما ب اون خانوم میگه پاشو خودتو جمع کن خجالت بکش...فقط من سوالم اینه این رفتارای مسخره تو دوران عقد مشخص نبود یا دوران عقد نداشتید

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

مادربزرگم منم اينطوريه. داييم با زنش و بچه اش ميره يه شهر ديگه خونه دوستاش ميگه چرا منو نبرديد. حالا با كمتر اينطوريه. 

هر زمان من ديدمش ميگه من مريضم. پاهام دستم چشم. ميبرنش ازمايش دكتر ميگه چيزي نيست. كلا وقتى ميبينمش انرژى منفى به سمتم مياد. كلا هم قهر ميكنه ميگه به من سر نميزنيد. حالا خونه دايي هام و خالم چسبيده بهش و و كلا رفت و امد زياده. 

اون زن داييم كه شوهرش فوت كرده اگر بره فرش بخره ميگه چرا خريدى تو اين پولى. در صورتى كه زن داييم خودش كار ميكنه. هر چقدرم مادرم و خالم صحبت ميكنند باهاش فايده نداره. با همه اينها خيلى اخلاقاي خوبم داره مثل به جوونا كه پول ندارن قرض ميده. كلى كاراى مثبتم داره. ولى اين اخلاقاش ادم رو كلافه ميكنه. 

وای دیوونه شدم از دستش اه اه

عزیزم یسرای اینجوری درست نمیشن ب قول یکی از دوستای اینجا سلیطه بازی میخوان  منم کلی حرص خوردم .ماشالله دوستا اعصابا همه فولاده بضی وقتا میگم شاید من مشکل دارم ک اصصصصصلا حوصله این چیزارو ندارم 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
مطلقا با جر و بحث و خط و نشون به خواسته ت نمیرسی اون دوستایی که اومدن راهنمایی کردن ال کن و بل کن ح ...

تا حالا با جر و بحث نتیجه نداده درست میگی. تازه فهمیدم با اینا باید مثله خودشون رفتار کرد . میرم خونرو میبینم میگم مرسی عزیزم که زحمت افتادی ولی خونه خودم قشنگتره

💐🌹🍁🌸
مادربزرگم منم اينطوريه. داييم با زنش و بچه اش ميره يه شهر ديگه خونه دوستاش ميگه چرا منو نبرديد. حالا ...

منم ی مادربزرگ دارم ک کلا فاز منفیه .واسه همین خیلی رفتو امد نمیکنیم باهاش حتی مامانم 

عزیزم تاپیکاتو خوندم چندتا سوال براو ب وجود اومد ناراحت نشیا نمیگم دروغ میگی ولی تعجب کردم ی تاپیک داشتی از سال۹۶پرسیدی وام ازدواج میخای بگیری چجوری با دوتا بچه سال۹۶ وام ازدواج گرفتی و تو یکی از تاپیکات گفتی کلا شوهرت همینجوره بعدشام فقط تو گوشیه و جدامیخابه پس ربطی ب بودن مادرش نداره 

منم ی مادربزرگ دارم ک کلا فاز منفیه .واسه همین خیلی رفتو امد نمیکنیم باهاش حتی مامانم 

همش از افسردگيه.68 سالشه و از ٢٥ سالگى بيوه شده. 

البته با من خيلى خوبه.در كل همه رو دوست داره ولى مثل بچه ها شده. بايد نازشو بخرند. 

من جنس بیمار این مردا رو میشناسم هرچی بیشتر بالبال بزنی براشون که نرو و نکن کلا بدتر میکننن

جذب معنی نداره برای اینا

فقط باید تظاهر به سرخوشی و بیتفاوتی بکنی  

بزرگترین تنبیه اینه که از وجود نازنین خودت محرومش کنی

شاد باش خوب بپوش خوب بگرد بچه هاتو ببر بیرون مهمونی دوست گردش یه مدت حتی سعی کن چشم تو چشمش هم نشو نمیدونم منظورم رو گرفتی یا نه وظایفتو کامل انجام بده جای بحث نزار خونه تمیز غذا اماده حتی شامت رو قبل اومدنش بخور کلا بزار بفهمه تو و زندگیت لنگ اون نیست اونه که باید بیاد سمت تو و از این محبت و توجه محروم نمونه

نه بحث نه بی احترامی 

خدایا مرسی که هستی 
مادربزرگم منم اينطوريه. داييم با زنش و بچه اش ميره يه شهر ديگه خونه دوستاش ميگه چرا منو نبرديد. حالا ...

مادرشوه منم ازاین مدلا میاد 

کلا همش از درد و مریضی میگه

مثلا رفتم دکتر بهم گفته فلان مشکلو داری به مادرشوهرم گفتم سریع هزاربرابرشو بهم تحویل داده که من الم و بلم

بعدم همه مردا اول هوای مادرشونو دارن

اماخب گاهی میشه با بر انگیخته کردن ش ه وت مسلط شد 

گاهی هم دعوا

اما در مورد من دعوا اثرنداره و بدتر میشه