2777
2789
عنوان

کیا باشگاه میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 21 پست
مرسی گلم خوبه؟

اره ورزشای شکم رو یاد بگیر انجام بده

من تو خونه کار میکنم..البته مربیه خصوصی دارم کیک بوکسینگ کار میکنم به همراه بدنسازی ولی ورزشایی ک مربیم تو خونه بم میده دقیقا مثل همین ورزش هاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ورزشای شکم رو یاد بگیر انجام بده من تو خونه کار میکنم..البته مربیه خصوصی دارم کیک بوکسینگ کا ...

شاخه ایروبیکه؟این رشتتون

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
نه عزیزم ورزش رزمیه دفاع شخصیه بزن بزنه    

چ خوووب من فعلابرا کم کردن وزنم میرم 

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
چ خوووب من فعلابرا کم کردن وزنم میرم 

موفق باشی عزیزم

من وزنم خوب بود..دیگ عضله سازی رو شروع کردم با همین دفاع شخصی..با این اوضاع مملک همینجوری راه میری مزاحمت میشن باید بتونی از خودت دفاع کنی بزنی طرف و از پا بندازی