2777
2789
عنوان

اسم دخترم سالى شد!

999 بازدید | 51 پست

بچه ها چطورى شوهر لجبازمو راضى كنم نظرش رو عوض كنه؟

چند روز پيش دعوا كرديم و حالا بخاطر همين موضوع ميگه اسمشو سالى ميزارم اما من خوشم نمياد

چطورى نظرشو عوض كنم؟

شما چی دوست داری اسمشو بزاری🤔🤔🤔🤔🤔

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالی دیگه چیه!!! انگار مخففه

😁😁😁😁

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

استارتر همینجوریش این اسم دوس نداش الان دیگ متنفر شد با نظر دوستان

ببخشید سالی زیاد قشنگ نیست،انگار اسم کامل نیست و بیشتر مخففه سالومه یا سالار یا سالیتاس.آدم یاد سالی ...

من‌ یاد پزشک دهکده میفتم اسم سرخپوسته سالی بود

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)