2777
2789
عنوان

اسم دخترم سالى شد!

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی یاد سالی مک براید افتادم 😍😍😍 دوست مهربون و خوش قلب جودی ابوت 😁😍

خدا بیامرزه چستر بنینگتون😛

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
استاتر جان زیاد خودت رو ناراحت نکن... اتفاقن اگه یه زمانی قصد مهاجرت داشتین دخترت با اسمش به مشکل بر ...

😂😂😂حالا كي خواست اسدالله بزاره

اين همه اسم

سارينا سالومه

سالي عاخهه

من همون aidaw سابق هستم😐كاربري قبليم به فنا رفت😐🐘
استاتر جان زیاد خودت رو ناراحت نکن... اتفاقن اگه یه زمانی قصد مهاجرت داشتین دخترت با اسمش به مشکل بر ...

وا الان یه چی بذاره تا اگه زمانی قصد داشت هجرت کنه به مشکل بر نخوره؟؟؟گیرم نرفت همین جا موند 

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
خارجیه شوهرت؟؟؟ سالی چیه خداییش دیگه؟؟؟ بعدا بچه بزرگ بشه مادربزرگ بشه معنی اسمش اونوقت چیه؟؟؟؟

بله شوهرم چند سال خارج زندگى ميكرده پدرشوهرم اين اسمو پيشنهاد داد اينم حالا ول كن نيست

معنيش ميشه بى غم و سرخوش

من مهديس و وانيا رو دوست دارم

اینا قشنگ ترن 😍😍😍😍😍

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
عزیزم آخه اصلا زیبا در شأن نیست  ولی انشاالله نامدار باشه

نه بابا نميزارم بزاره😂حالا بهونه اورده چون اسم پسرمون سامياره اينم بايد با سين باشه

اخه اسم پسرمون رو من انتخاب كردم اونم اسم دخترمون رو ميخواد انتخاب كنه