2777
2789
عنوان

اسم دخترم سالى شد!

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقت هست چندماه ديگه به دنيا مياد

خوب بابا الکی هول و بلا ننداز ب جون خودت .

من ن باردارم ن چیزی ولی از اوایل ازدواج شوهرم میگه اسم دخترون آسنات باشه😊منم قبول کردم و خوشم اومد.

الان دوسال و نیمه حس میکنم ی بچه دارم ب اسم اسنات.و ازش زده شدم.وقتی اینو گفتم گفت ن خوبه و فلان.ی بار گفتم میگن قدیمیه .شرکع کرد دنبال اسم جدید گشتن😂😂😂😂

حالا ن ب داره ن ب باره

خوب بابا الکی هول و بلا ننداز ب جون خودت . من ن باردارم ن چیزی ولی از اوایل ازدواج شوهرم میگه اسم د ...

میخام بگم حالا تا اوووون موقع میتونی شوهرتو پشیمون کنی ی جوری ک واقعا خودشم نخواد اون اسمو دیگه.اما الان ک روی لج هستش اصلا .

بعدم از کجا معلوم شاید شما تا اون موقع تونستی با این اسم رابطه برقرار کنی و دوستش بداری😊

خوب بابا الکی هول و بلا ننداز ب جون خودت . من ن باردارم ن چیزی ولی از اوایل ازدواج شوهرم میگه اسم د ...

مرسى عزيزم واسه دلداريت😂❤️😻ايشالا خدا يه خوشگلشو ميده بهت فقط سالم باشه اسمش هرچى ميخواد باشه

مرسى عزيزم واسه دلداريت😂❤️😻ايشالا خدا يه خوشگلشو ميده بهت فقط سالم باشه اسمش هرچى ميخواد باشه

ممنون عشقم.الان من باز دلم میگه گناه داره شوهرم.داره ۳ ساله میگه آسنات.ولی میگن توپ رو وقتی میندازی بالا،تا بیاد بیفته زمین چند دور میچرخه . حااالا تا اون موقع.

خیلیا هستن سر یه اسم توافق میکنند ولی لحظه ی زایمان میگن ی اسم دیگه ب ذهنشون میتد.یا تو درد زایمان و اینا یا برا سلامتی و توسل ب ائمه،تو اون حال و هوا یهو نذر میکنند ی اسم ائمه رو میذارن.خیلی شنیدم اینو.