aylin1397 مدیر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 216 عنوان اونای که نوزاد چهار ماهه دارن کمک😟 | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 25 پست نوزادای شما روزی چند بار پی پی میکنن؟دخترم روزی شش الی حفت بار متفوع میکنه،حتی احساس میکنم پی پی یش زیاد تر از ادرارشه...کلافم کرده...و پی پی یش حالت اسحال نداره؟ایا باید ببرمش دکتر،اخه دخترم زیاد شیر نمیخوره بخاطر اسید معده،و شربت زانتاک استفاده میکنه...امکان داره بخاطر اون شربت باشه؟خواهشا کمک My spouse😍...I won't go in to the paradise,if you not be there....😙you love me 1397/05/24 | 01:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aylin1397 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 216 من از,دوماهگیش آب میدادم,,اب جوشید سرد,,خیلی کم بعد هم دکتر گفت آب بده بهش,,هوا هم گرمه از دکترش ب ... اخه بە من گفتن ریه ش عفونت میکنه اگر قبل شش ماهگی بهش بجز شیر هر چیزی بدی My spouse😍...I won't go in to the paradise,if you not be there....😙you love me
leilaie عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 698 اخه بە من گفتن ریه ش عفونت میکنه اگر قبل شش ماهگی بهش بجز شیر هر چیزی بدی نه بمن دکتر گفت,,قدیم آب میدادن,,کدوممن ریه امون عفونت کرد,,, آغوشش,سفارت بهشت است روی زمین❤
فاطیما1397 عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 8445 پسر منم همینطوره روزی 6 بار پی پی میکنه، 3ماهونیمشه واقعا 6بار...پس پسرمن چرا اینجوریه..هر دویا 3روز یه بار نهایت زیاد دوبار فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔
aylin1397 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 216 نه بمن دکتر گفت,,قدیم آب میدادن,,کدوممن ریه امون عفونت کرد,,, اخه بچم بچه قدیم،بچه امروزا انقدر مصنوعی شدن که نگو.....خوب اب واسه کم شد پی پی یش کمک میکنه؟ My spouse😍...I won't go in to the paradise,if you not be there....😙you love me
aylin1397 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 216 واقعا 6بار...پس پسرمن چرا اینجوریه..هر دویا 3روز یه بار نهایت زیاد دوبار خوش به حالت،من دخترم دیوانم کرده😔 My spouse😍...I won't go in to the paradise,if you not be there....😙you love me
leilaie عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 698 اخه بچم بچه قدیم،بچه امروزا انقدر مصنوعی شدن که نگو..... خوب اب واسه کم شد پی پی یش کمک میکنه؟ نه عزیزم کمک.میکنه بدنش کم آب نشه,,,من فرنی رو هم شروع کردم پسر من ۱۵شهریور میشه ۶ماهشدکترش گفت فرنی رو شروع کن,,,,چون شیر خودمو میدم,,شیر خشکم نمیخوره بدش میادوزنش طبیعیه نه بالاس نه پاییننگران پی پی بچت نباش,,,طبیعیه,,,رفته رفته کم میشه آغوشش,سفارت بهشت است روی زمین❤
hany_joooniii عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 786 ببخشید بچه یه ماهه و تازه متولد شده روزی چندبار پی پی میکنه؟ 😘همســرم بهـترین مـــرد دنیا نفسم به نفســات بنده😘
فاطیما1397 عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 8445 خوش به حالت،من دخترم دیوانم کرده😔 اره واقعا ولی اینجوریم بده..طبیعی روزی یکی دوبار..نه هر 3روز..بعضی موقعها 4روزم میشه..شیر خودتومیدی؟ فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔
aylin1397 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 216 نه عزیزم کمک.میکنه بدنش کم آب نشه,,,من فرنی رو هم شروع کردم پسر من ۱۵شهریور میشه ۶ماهش دکارش گفت فر ... ان شاالله My spouse😍...I won't go in to the paradise,if you not be there....😙you love me
aylin1397 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 216 ببخشید بچه یه ماهه و تازه متولد شده روزی چندبار پی پی میکنه؟ من بچم اوایلا تو بیست و چهار ساعت پنج الی شش بار پی پی میکرد،اوایلا مشکلی نیست چون بچه داخلیش تمیز میشه My spouse😍...I won't go in to the paradise,if you not be there....😙you love me
بهار43 عضویت: 1395/12/11 تعداد پست: 1701 واقعا 6بار...پس پسرمن چرا اینجوریه..هر دویا 3روز یه بار نهایت زیاد دوبار بچه ها باهم فرق میکنن