2777
2789
عنوان

و باز هم معجزه قانون جذب

1064 بازدید | 19 پست

ایندفعه قانون جذب رو روی دخترکوچولوم امتحان کردم... دو سه ماهی بود که خواب بعداز ظهرش مختل شده بود و دائم با گریه از خواب میپرید و جیغ بنفششش میکشید و باید دوباره از نو میخوابوندمش.... خدامیدونه که تو این دوسه ماه یه خواب بعدازظهر راحت نداشتم اصلا نمیتونستم بخوابم با این وضعیت!!! با استفاده از قانون جذب این مشکل برطرف شد   و الان خداروشکر یک هفته ای میشه که بعدازظهرا مثل خرس میخوابه  و دیگه اصلا گریه نمیکنه تو خواب.... وای خدایا شکرت که منو با این راه آشنا کردی تا راحت تر زندگی کنم و تشکرمیکنم از همه اون عزیزانی که تو سایت بحث قانون جذب رو پیش کشیدن و من باهاش آَشنا شدم.... آشنا شدن من با جذب یک ماه هم نمیشه و دارم از جذبای کوچیک شروع میکنم تا برسم به جذب های بزرگ.... خداروشکر همشونو جواب خوبی گرفتم....    

پیشنهاد میکنم اینکارو بکنید برای مشکلاتتون.... البته که اول با توکل بر خدا       

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی جور جذب کنیم 

💖فقط خدا💖از دیماه ۹۲منتظر اومدن یه نی نی توی دلم هستم ودلم میخاد مادربشم چشم انتظاری سخته ولی شیرین 😍وقتی ته دلت قرصه که خدا بهت خیلی زود نی نی میده 😍😍میشه یه صلوات برای زودتر رسیدن این روز قشنگ برام بفرستین 🌹🌹
میشه توضیح بدی چجوری 

عزیزم این همه بچه ها راجع بهش صحبت کردن تو سایت... حالا بازم چنتا آدرس برات میذارم برو بخون .

ازاین صفحه استارتر توضیح میده

این تاپیک هم خوبه

ولی درکل مستند راز رو دانلود کن تا بفهمی قضیه چیه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

خداروشکر عزیزم Forgottenمنظورته؟؟؟

اسم یک فیلمه ... من اینجوریشو دیدم شاید اونیکه شمام میگی باشه..

ممنون عزیزم

ی توضیح کامل میدی برامون ک چیکارا کردی 

چنتا لینک گذاشتم ببین 

چی جور جذب کنیم 

چنتا لینک گذاشتم ببین 

چجوری میشه توضیح بدی واسم منم شروع کنم 

چنتا لینک گذاشتم ببین