2777
2789

پسرم ده ماهشه. ینی همش چسب خودمه. پیش باباش زیاد نمیره. انقدر دلم میخواد یکم برای خودم وقت بزارم! دلم واسه روزای تنهاییمون تنگ شده....   شما هم همین مشکلو داشتید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا تا دوسالگی اضطراب جدایی دارن و طبیعیه 

پسر من هفده ماهشه و مثل آدامس چسبیده بهم

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل

پسرمنم دوسالشه. فداش بشم همچنان مث کوالا چسبیده به من

پسرعزیزم میشه روزی حرف بزنی وبهم بگی دوست دارم مامان. یعنی من اون روزو میبینم؟ میشه برای حرف زدن پسرم یه صلوات بفرستین؟ 

اره عزیزم ولی میگذره دیگه باید تحمل کنی و لذت ببری از این رو اش یه روزی میاد میگی کاش دوباره این روزا برگرده بعدشم سعی کن براش چیزایی که جالبه تهیه کنی مثلاً من یه تایمی دخترم و میذاشتم تو روروک روبروی تلویزیون براش کارتون موزیکال میذاشتم ساکت نگاه میکرد منم میرفتم کارامو انجام میدادم